لیگ یک؛ مس شهربابک دومین تیم صعود کننده به لیگ برتر

  4050406094

بازی‌های لیگ یک امروز هم پیگیری شد و مس شهربابک بعد از نساجی به لیگ برتر صعود کرد.

لیگ یک؛ مس شهربابک دومین تیم صعود کننده به لیگ برتر

به گزارش تسنیم، هفته سی‌ویکم لیگ یک فوتبال باشگاه‌های کشور امروز (شنبه) پیگیری شد که در یکی از این دیدارها، شهرداری نوشهر با سرمربیگری علی نظرمحمدی به یک تساوی دیگر دست یافت و مقابل میهمان خود یعنی مس کرمان به نتیجه‌ای بهتر از تساوی یک-یک دست نیافت. نوشهری‌ها برای بقا در لیگ یک کار سختی در رقابت با تیم‌های پایین جدولی دارند.

نود ارومیه، دیگر تیم فانوس به دست، مقابل پارس جم جنوبی تن به شکست 2 بر صفر داد تا کار این تیم برای ماندن در لیگ یک سخت‌تر از قبل شود.

نساجی مازندران هم که صعود خود به لیگ برتر را از دو هفته قبل قطعی کرده، در خانه نفت گچساران به پیروزی پر گل 3 بر صفر دست یافت تا شاگردان عنایتی صدرنشینی خود را تثبیت کنند.

صنعت نفت آبادان هم که هفته پر سرو صدایی را پشت سر گذاشت و خلیفه را جایگزین پورموسوی کرد، مقابل میزبان خود پالایش نفت بندرعباس  به تساوی بدون گل رسید تا در کسب تساوی در دو هفته اخیر دبل کرده باشد.

سایپا هم در کرج بازی را با نتیجه 2 بر یک به فرد البرز واگذار کرد و همچنان با یک امتیاز کمتر نسبت به صنعت نفت آبادان در رده چهار جدول رده‌بندی جای دارد.

مس شهر بابک هم در یک بازی سخت موفق شد میهمان خود نیروی زمینی را با گلی دیرهنگام با نتیجه یک بر صفر از پیش‌رو بردارد و به دلیل نتایج شکل گرفته در این هفته تقریبا صعود خود به لیگ برتر را قطعی نماید. 

تساوی  یک-یک کاراگستر و شناورسازی قشم هم  به کار هیچکدام از این دو تیم نیامد و دو تیم همچنان  در همسایگی یکدیگر (در رده‌های چهاردهم و پانزدهم جدول) در انتهای جدول قرار دارند.