مراسم تشییع قائد امت در خارج از کشور برگزار نمی‌شود

  4050321130 ۰ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی گفت: هیچ برنامه‌ای برای برگزاری مراسم تشییع در خارج از کشور وجود ندارد و تمامی تمهیدات در داخل کشور در حال برنامه‌ریزی است.

مراسم تشییع قائد امت در خارج از کشور برگزار نمی‌شود

به گزارش فارس از تهران، پور جمشیدیان، دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید باقری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت جمهوری اسلامی با تمام توان و همه امکانات خود، با محوریت جناب آقای عارف معاون اول رئیس‌جمهور، ستاد ملی برگزاری مراسم تشییع قائد اعظم امت اسلام را برنامه‌ریزی کرده است.

وی افزود: همه امکانات و ظرفیت‌های دولت جمهوری اسلامی، نهادهای مختلف اعم از دولتی و به‌ویژه مردمی، در این ستاد که یک ستاد مردمی است، پای کار آمده‌اند و تمامی دستگاه‌ها در حال تلاش و آمادگی برای برگزاری این مراسم هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: در زمانی که بیت معظم قائد شهید مصلحت بدانند، مراسم تشییع در کمال عزت، سربلندی، عظمت و شکوه و در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خانواده گرانقدر ایشان برگزار خواهد شد.

وی همچنین تأکید کرد: ستاد ملی برگزاری مراسم تشییع با مشارکت گسترده نهادهای دولتی و مردمی در حال برنامه‌ریزی و فراهم‌سازی مقدمات برگزاری باشکوه این مراسم است.

پورجمشیدیان در پایان گفت: مراسمی برای تشییع قائد امت در خارج از کشور وجود ندارد.