امام شهید، رهبری بود که سعی داشت مردم به بعثت برسند. اما رهبر انقلاب یعنی آیت الله مجتبی خامنه ای، رهبر یک ملّتِ مبعوث شده است. بنابراین کار ایشان از برخی جهات به مراتب راحت تر و دوره رهبری شان، شکوفاتر خواهد بود. هرچند ایشان در سخت ترین شرایط رهبر انقلاب شد اما این سخت ترین، شکوفاترین و غرورانگیزترین و حماسی ترین لحظه تاریخ انقلاب اسلامی نیز بوده است.
لحظه جهانتاریخی شدن ایران و مقاومت، لحظه ای است که به رهبری ایشان، قامت و قیمتی بی بدیل بخشید. با این وصف، تکبیر شب عید قربانِ امسال که یادآور تکبیر شب پیروزی انقلاب اسلامی است، خبر از پیروزی دیگر می دهد، و این پیروزی، نه در پایان جنگ، که حین جنگ با رژیم آمریکا به دست آمده است.
این پیروزی، همان پیروزیِ پیروزی ها یا بعثت امت است که پیروزی های آتی را در دل دارد.در هر حال، خون سیدعلی خامنه ای چون جدش، قوه و مکانیزم همیشگیِ برانگیختگی و بعثت ما برای نسلهای آینده خواهد بود.
