موضع گیری سناتور آمریکایی علیه جنگ با ایران و ترامپ

  4050227005

یک سناتور آمریکایی ضمن انتقاد از اقدامات جنگ افروزانه رئیس جمهوری این کشور اعلام کرد که جنگ غیرقانونی ترامپ با ایران باعث افزایش تورم در آمریکا شده است.

موضع گیری سناتور آمریکایی علیه جنگ با ایران و ترامپ

به گزارش ایرنا، «کریس ون هولن» روز شنبه در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: جنگ غیرقانونی دونالد ترامپ در ایران، تورم و قیمت‌ها را در سراسر کشور افزایش داده است.

وی افزود: راه حل ترامپ و جمهوری‌خواهان سنا چیست؟ نادیده گرفتن افزایش هزینه‌ها و تلاش برای اختصاص یک میلیارد دلار برای سالن رقص طلایی ترامپ که با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی ساخته می شود. در حالی که هیچ اقدامی برای کاهش هزینه‌های بالای مردم آمریکا انجام نمی‌شود.

به گزارش ایرنا، جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران که متعاقبا تهران را بر آن داشت تا تنگه هرمز را مسدود کند، باعث افزایش شدید قیمت انرژی شده است. به طور معمول یک‌پنجم کل عرضه انرژی جهانی از این شاهراه حیاتی عبور می‌کند. این شوک نه تنها در پمپ‌های بنزین احساس می‌شود، بلکه شرکت‌های بخش خصوصی هم شاهد افزایش سرسام‌آور هزینه‌های خود هستند.

برای نخستین بار طی سه سال گذشته، دستمزد آمریکایی‌ها دیگر سریع‌تر از تورم رشد نمی‌کند و قدرت خرید خانوارها به‌طور محسوسی کاهش یافته است؛ روندی که هم‌زمان با افزایش تازه تورم به ۳.۸ درصد و تشدید شوک انرژی در پی تجاوز علیه ایران، نشان می‌دهد پیامدهای ناشی از این جنگ مستقیما به سبد معیشتی شهروندان آمریکایی منتقل شده و شکاف میان درآمد و هزینه‌های زندگی را عمیق‌تر کرده است.