به گزارش ایرنا از کرملین، ولادیمیر پوتین و محمد بن زاید آل نهیان امروز (شنبه) در این تماس تلفنی در مورد مسائل مربوط به بحران خاورمیانه و اطراف ایران گفتوگو کردند.
هر دو طرف بر اهمیت ادامه روند سیاسی و دیپلماتیک برای تدوین توافقات صلح با در نظر گرفتن منافع همه کشورهای منطقه تأکید کردند.
رئیسجمهور روسیه و رئیس امارات در ادامه رضایت متقابل خود را از روند رو به جلوی توسعه همکاری دو کشور در حوزههای سیاسی، تجاری و اقتصادی ابراز کردند.
پوتین و بن زاید آل نهیان توافق کردند که به تماسهای فعال دوجانبه ادامه دهند.
در این تماس تلفنی، پوتین از امارات متحده عربی به خاطر کمکهای منظم در حل مسائل بشردوستانه در زمینه درگیری اوکراین تشکر کرد.
وزارت دفاع روسیه روز پنجشنبه اعلام کرده بود که با واسطه گری امارات متحده عربی مبادله ۲۰۵ اسیر اوکراینی را با همین تعداد اسیر روسی انجام داده است.
عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین از اسفند ۱۴۰۰ تاکنون ادامه دارد و وعده ترامپ برای حل و فصل سریع این مناقشه از آغاز دور دوم ریاستجمهوری وی در بهمن ۱۴۰۳ تاکنون عملی نشده است.
