به گزارش ایرنا از تی اف وان فرانسه، گفته میشود که دولت ترامپ همچنان در انتظار پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا برای دستیابی به توافقی برای پایان جنگ است.
تحلیلگران معتقد هستند که پیامدهای اقتصادی جنگ از جمله افزایش قیمت بنزین، انتخابات کنگره و خطر از دست رفتن اکثریت آن از دست جمهوریخواهان و سفر پیشروی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پکن و دیدار با شیجین پینگ رئیسجمهور چین، دولت آمریکا را برای توافق با ایران تحت فشار قرار دادهاند.
آنها معتقد هستند که رئیس جمهور آمریکا به دلیل آغاز جنگ علیه ایران، با افزایش واکنشهای داخلی روبهرو است و عواملی مانند افزایش قیمت سوخت، تنش با متحدان خلیج فارس و افزایش انتقادات داخلی، فضا را برای تصمیمگیری او محدود کرده است.
ترامپ پیش از گفت و گو با شبکه فرانسوی ال سی آی که مدعی شده بود که تهران مایل به رسیدن به توافق است به یک روزنامه ایتالیایی گفته بود که در حال حاضر مایل به اظهار نظر در مورد پاسخ ایران نیست.
رئیس جمهور آمریکا قرار است در روزهای بیستوچهارم و بیست و پنجم اردیبهشت ماه با سفر به پکن با همتای چینی خود دیدار کند.
