سخنگوی سپاه: شناورهای متخلف با قدرت متوقف می‌شوند

  4050214044

سخنگو و معاون روابط‌عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به بیانیه‌های بی‌پایه مقامات و نهادهای آمریکایی در موضوعات دریایی و خلیج‌فارس و اطلاعیه‌های مؤسسه تجارت دریایی انگلستان گفت: تحرکات دریایی مغایر با اصول اعلامی نیروی دریایی سپاه با مخاطرات جدی مواجه خواهند شد. شناورهای متخلف باقدرت متوقف خواهند شد.

سخنگوی سپاه: شناورهای متخلف با قدرت متوقف می‌شوند

به گزارش سپاه‌نیوز، سردار حسین محبی، سخنگو و معاون روابط‌عمومی سپاه پاسداران در واکنش به بیانیه‌های بی‌پایه مقامات و نهادهای آمریکایی در موضوعات دریایی و خلیج‌فارس و اطلاعیه‌های مؤسسه تجارت دریایی انگلستان گفت: هیچ تغییری در روند مدیریت تنگه هرمز ایجاد نشده است. هرگونه تحرک دریایی شناورهای غیرنظامی و تجاری که منطبق با پروتکل‌های ترانزیتی صادره از سوی نیروی دریای سپاه باشد و از مسیر مشخص شده با هماهنگی صورت گیرد، دارای امنیت و سلامت خواهند بود.

سایر تحرکات دریایی مغایر با اصول اعلامی نیروی دریایی سپاه با مخاطرات جدی مواجه خواهند شد. شناورهای متخلف باقدرت متوقف خواهند شد. ضروری است کلیه شرکت‌های کشتیرانی و بیمه‌های حمل‌ونقل، به اطلاعیه‌ها سپاه پاسداران توجه داشته باشند.