شروط مورد نظر

احمد رضا هدایتی،   4050110054
شروط مورد نظر

تجارب سنوات گذشته بیانگر این واقعیت است که هیچ یک از طرف‌های مذاکره در گروه موسوم به 5+1 به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند، همچنین اصولاً و قانوناً گروه مذکور در جایگاهی نیست که بخواهد به نمایندگی از طرف جامعه جهانی در مورد جمهوری اسلامی ایران تصمیم‌گیری نموده و یا اراده نامشروع خود را به کشور ما تحمیل نمایند.

به همین دلیل و علی‌رغم این‌که سازمان ملل فعلی نیز به خاطر عملکرد نامطلوب خود فاقد وجاهت لازم نزد افکار عمومی جهان است، لیکن ملت صلح‌دوست ایران اسلامی با عنایت به نظر کارشناسان ذیربط و مطالبات مطرح مردمی در فضای مجازی، در جهت ایجاد صلح پایدار در منطقه، موافق  برقراری آتش‌بس دائمی هستند اما این موافقت میتواند با رعایت شروط ذیل تحت مدیریت و نظارت سازمان مذکور اعلام گردد.

البته در هر حال باید مجموعه سازمان ملل و به‌خصوص شوری امنیت سازمان ملل و نیز کنگره آمریکا در ارائه ضمانت‌های لازم نقش اساسی را داشته باشند.

بدیهی است در غیراین‌صورت، با عنایت الهی و پشتوانه مردم قهرمان و نیروهای مسلح مقتدر کشورمان، نبرد تا تحقق کامل اهداف موردنظر ادامه خواهد یافت.

شروط موردنظر عبارتند از:

1 - سازمان ملل رسماً و در اسرع وقت، آغازگران جنگ با ایران و سایر کشورهای اسلامی را اعلام، محکوم و در ادامه برای مجازات آنها اقدامات لازم را به‌عمل آورد.

2- آتش‌بس بدون هیچ قیدوشرطی از طرف آغازگران جنگ پذیرفته و متخاصمین در جهت ایجاد صلح پایدار در کل منطقه متعهد به عدم شرارت و دخالت مجدد در امور داخلی ایران و سایر کشورهای عضو جبهه مقاومت شوند.

3- سازمان ملل (دادگاه لاهه) متعهد شود که بلافاصله پس از پایان جنگ، تمامی سران کشورهای آغازگر جنگ با ایران و اعضای جبهه مقاومت را به عنوان جنایتکار جنگی تحت تعقیب قضایی قرار داده و محاکمه نماید.

4- کشورهای آغازگر جنگ و حامیان آنها در اسرع وقت غرامت تمامی خسارات و تلفات تحمیلی به ایران اسلامی و سایر کشورهای عضو جبهه مقاومت از جمله غزه را پرداخت نمایند.

5- کلیه تحریم‌های ظالمانه علیه ایران و اعضای جبهه مقاومت (اعم از مواردی که توسط سازمان ملل، آمریکا یا اروپا وضع شده) به طور کامل برطرف و خسارات ناشی از تحمیل تحریم‌ها توسط تحریم کنندگان پرداخت شود.

6- کل دارایی‌های بلوکه شده ایران در کشورهای مختلف در اسرع وقت آزاد و زیان‌های وارده ناشی از حبس آن نیز به ایران پرداخت شود. 

7- تمامی قطعنامه‌های سازمان ملل که به شکل غیرقانونی و با اعمال نفوذ نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی ایران صادر شده فوراً لغو و از صدور قطعنامه‌های مشابه در موضوعات مختلف اجتناب شود.

8- کلیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه تعطیل و نیروهای نظامی آنها حداکثر ظرف مدت یک هفته پس از آغاز آتش‌بس از منطقه خارج شوند.

9- صهیونیست‌ها فوراً فلسطین اشغالی را ترک نموده و یا در اسرع وقت با نظارت نهادهای بین‌المللی، مبادرت به برگزاری انتخابات فراگیر برای تعیین ساختار نوع حکومت در این سرزمین با مشارکت تمام فلسطینیان ساکن و آواره و پناهنده به سایر کشورها نمایند.

10- کشورهای همسایه از هرگونه همکاری و مراوده با صهیونیستها و گروه‌های تروریستی اجتناب و تمام عناصر آنها را از سرزمین‌هایشان اخراج نمایند.

11- کشورهای میزبان متعهد شوند، در اسرع وقت نسبت به اخراج و استرداد منافقین و سایر خائنین و فراریان ایرانی و همچنین عودت دارایی‌های آنها به ویژه دارایی‌های خاندان کثیف پهلوی که تماماً متعلق به مردم ایران است، اقدام نمایند.

12- کشورهای غربی متعهد شوند بلافاصله پس از پایان جنگ، تمامی شبکه‌های رادیویی‌وتلویزیونی ضدایرانی مستقر در کشورهایشان را تعطیل و منبعد نیز از هر نوع حمایت از آنها در هر کجای دنیا خودداری نمایند.

13- حق حاکمیت همیشگی ایران بر جزایر سه گانه ایرانی مورد تأیید و تأکید سازمان ملل قرار گیرد و حکومت امارات از طرح ادعاهای مجدد برای همیشه اجتناب نماید.

14- با توجه به این‌که تنگه هرمز در محدوده سرزمینی آبهای ایران قرار دارد، اعمال حاکمیت مشروع ایران بر این تنگه در اسرع وقت به رسمیت شناخته شود و رسما اعلام گردد.

15- انتخابات در بحرین با مشارکت فقط ساکنین بومی آن برای الحاق مجدد به ایران یا تعیین نوع حکومت آینده آن برگزار شود.

16- سلطه‌گران منبعد از هرگونه دخالت و ایجاد محدودیت احنمالی در پیشرفت‌های قانونی و متعارف صنایع دفاعی ایران اجتناب نمایند.

17- فعالیت‌های صلح آمیز هسته ایران بدون هیچ‌گونه محدودیت برای همیشه به رسمیت شناخته شود و سازمان انرژی اتمی متعهد شود طبق ضوابط بین‌المللی از همکاری برای توسعه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران دریغ نکند.

18- با توجه به ماهیت شیطانی و خصلت جنگ‌طلبی رژیم جنایتکار صهیونیستی، خلع سلاح هسته‌ای این رژیم فوراً عملیاتی شود و یا حداقل، تداوم همکاری‌های ایران با آژانس انرژی اتمی مشروط بر نظارت کامل و دقیق بر فعالیت‌های هسته‌ای صهیونیست‌ها شود.

19- یک واحد پولی مناسب (ترجیحا مشترک) یا روش مناسب دیگر برای مبادلات تجاری و نفتی به جای دلار در منطقه جایگزین شود.

20- عضویت دائم ایران در سازمان ملل با حق وتو، به رسمیت شناخته شود و یا حق وتو از کشورهای دارای سابقه شرارت و جنگ‌طلبی سلب شود.

21- غرامت ناشی از دشمنی با ایران در ادوار گذشته از جمله؛ کشتار ایرانیان در زمان هخامنشیان توسط یهودیان (همانند غرامت هلوکاست)، کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ و حمایت از صدام در جنگ تحمیلی و سایر موارد مشابه توسط متخاصمین پرداخت شود.

البته بدهی نظام سلطه به ایران عزیز به مراتب بیش از آن چیزی است که در این وجیزه درج شده، اما به مصداق ضرب المثل معروف ایرانی که می‌گوید «کندن یک مو از خرس غنیمت است»، ملت ایران انتظار دارد که حتی اگر بخش‌هایی از این مطالبات اجرایی نشود، مسئولین محترم دستگاه دیپلماسی در مذاکرات احتمالی آینده از موضع قدرت و با صلابت، تمام مطالبات حال و گذشته ایران را مطرح و از حقوق مردم کشورشان به طور جدی و قاطع دفاع نمایند.

در واقع مسئولین محترم باید در مواجهه با دشمنان قسم خورده این مرزوبوم اطمینان داشته باشند که با عنایت الهی، حمایت مردم و قدرت نیروهای مسلح مقتدر کشورمان، تحقق خواسته‌های به‌حق  چندان دور از انتظار نیست.

 ذکر این نکته نیز ضروری است که اگرچه تحقق همه این مطالبات حق مسلم و قانونی ایران اسلامی است، اما در هر حال مردم بصیر و فهیم ایران در راستای منافع مشترک جهان اسلام و منافع کشور و مصالح جامعه، مثل همیشه برای اجرای هر مقدار از این شروط نیز تابع امر و نظر امام امت خواهند بود.