سخنگوی سپاه: آماده‌ایم حداقل تا ۶ ماه جنگ تمام عیار را ادامه دهیم

  4041217008

سخنگوی سپاه تأکید کرد: نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران حداقل برای یک جنگ تمام عیار ۶ ماهه پر شدت آمادگی کامل دارند.

سخنگوی سپاه: آماده‌ایم حداقل تا ۶ ماه جنگ تمام عیار را ادامه دهیم

به گزارش فارس، سردار علی‌محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: هفت روز از تجاوز آشکار ارتش تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی گذشت.
وی افزود: هدفی که آمریکایی‌ها اعلام کردند، تغییر نظام بود. دشمن به‌دنبال طرح فروپاشی بود اما این طرح به سرعت شکست خورد.
سخنگوی سپاه بیان کرد: آن‌ها ۳ محاسبه غلط داشتند. گمان کرده بودند که با شهادت رساندن رهبر انقلاب می‌توانند همه را دچار فروپاشی کنند.
سردار نائینی عنوان کرد: بعد اینکه فکر می‌کردند ظرف ۳ روز جنگ تمام خواهد شد. آنچه که دشمن با آن روبه‌رو شد، یک ایران قوی و شکست‌ناپذیر بود.
وی تصریح کرد: آن‌ها فکر می‌کردند نظام قائم به شخص است که این تصور آن‌ها غلط از آب درآمد.
سخنگوی سپاه بیان کرد: شورای موقت رهبری تشکیل شد و دستور آفند علیه دشمن داده شد. انتظار دشمن آشوب بود، چون دستگاه‌های امنیتی و انتظامی را هدف قرار داد.
وعده صادق ۴ بانک اهداف بسیار گسترده‌تری دارد
سردار نائینی گفت: گزارش‌هایی که از شهرها داریم، در بعضی از شهرها از متوسط جمعیت ۲۲ بهمن‌ها بیشتر بود.
وی اظهار کرد: ️سرویس‌ جاسوسی CIA در مسلح کردن نیروهای معاند فعال بود و بر اساس گزارش‌ها، خود ترامپ با سران آنها تماس گرفت تا وارد عمل شوند. 
سخنگوی سپاه عنوان کرد: نیروهای مسلح و دستگاه اطلاعاتی ایران با همکاری مقاومت عراق، پیش از تحرک تجزیه‌طلبان، با ده‌ها عملیات موشکی و پهپادی، مقر آنها را در اقلیم در هم کوبیدند.
وی تأکید کرد: عملیات وعده صادق ۴ در مقایسه با عملیات‌های گذشته بانک اهداف بسیار گسترده‌تری داشت و در جمهوری اسلامی ایران چنین عملیاتی واقعا بی‌سابقه بود.
سخنگوی سپاه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هفته نخست نبرد، با اجرای یک استراتژی تهاجمیِ چندلایه، توازن قوا را در منطقه به نفع جبهه حق تغییر دادند.
وی تصریح کرد: آمارها حاکی از انجام ۶۰۰ عملیات موشکی (شامل انواع بالستیک و کروز با سوخت جامد و مایع) و ۲۶۰۰ عملیات پهپادی است. 
سردار نائینی تصریح کرد: در این حملات، بیش از ۲۰۰ نقطه حساس در پایگاه‌های نظامی آمریکا و تأسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی با دقت بالا هدف قرار گرفته و منهدم شده‌اند.
وی گفت: نکته حائز اهمیت این است که حجم آتشِ شلیک شده در تنها «سه روز نخست»، با کل حجم آتش در تمام طولِ «جنگ ۱۲ روزه» برابری می‌کند.
سخنگوی سپاه افزود: این فشار عملیاتی بی‌وقفه، زندگی در سرزمین‌های اشغالی را به کابوس دائمیِ پناهگاه و آژیر تبدیل کرده است. این روند تهاجمی با شدتی فزاینده ادامه خواهد یافت و ساختارهای دفاعی دشمن را به مرز فروپاشی کامل خواهد رساند.
۱۷ شناور دشمن در آتش موشک‌های ایرانی
سردار نائینی تصریح کرد: موج عملیاتی سنگین در بعدازظهر امروز، ضربات خردکننده‌ای بر پیکره جبهه استکبار وارد کردند. تاکنون ۱۷ شناور متعلق به آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدانشان مورد اصابت قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: مقر ناوگان پنجم دریایی آمریکا و پایگاه راهبردی «العدید» به همراه پایگاه‌های «الظفره، الجفره و شیخ عیسی» بارها زیر آتش سنگین موشکی و پهپادی قرار گرفتند. 
سخنگوی سپاه بیان کرد: در عمق سرزمین‌های اشغالی، مراکز حکومتی و نظامی رژیم از جمله پردیس حکومتی، ستاد کل ارتش و وزارت جنگ هدف قرار گرفتند. 
سردار نائینی گفت: نقاط حیاتی نظیر فرودگاه بن‌گوریون، پایگاه هوایی رمات دیوید، لنگرگاه ناوهای جنگی در حیفا و مجتمع‌های صنایع نظامی در بیت‌شمس و اشدود زیر ضربات دقیق قرار گرفتند.
کوری استراتژیک سنتکام
وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در یک عملیات دقیق و فوق‌پیشرفته، موفق شدند زیرساخت‌های پدافندی و جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در منطقه فلج کنند. 
سخنگوی سپاه بیان کرد: طی این حملات، ۷ رادار فوق‌پیشرفته که چتر امنیتی منطقه را تشکیل می‌دادند، به طور کامل منهدم شدند؛ که از جمله آنها رادار استراتژیک FPS (معروف به چشم صحرا): مستقر در پایگاه سنتکام (العدید) به ارزش یک میلیارد دلار.
شکارِ رادارهای ۵۰۰ و ۸۰۰ میلیون دلاریِ «تاد» توسط موشک‌های ایران
سردار نائینی گفت: رادار سامانه تاد (TPY): مستقر در پایگاه «موفق» به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار. رادار پیشرفته TPY: مستقر در مجتمع «الروس» به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار.
وی بیان کرد: در مجموع، با انهدام این رادارهای کلیدی و سامانه‌های «تاد»، بخش وسیعی از شبکه رصد، مقابله و پدافند هوایی آمریکا در منطقه از کار افتاده و عملاً چتر امنیتی که سال‌ها برای ایجاد آن هزینه شده بود، ساقط گشته است. 
سخنگوی سپاه تصریح کرد: این «کوری راداری» به معنای باز شدن حریم هوایی منطقه برای موج‌های بعدی حملات مقتدرانه ایران است.
سردار نائینی تأکید کرد: جای هیچ نگرانی وجود ندارد، نیروهای مسلح توانمند مقتدر جمهوری اسلامی ایران حداقل برای یک جنگ تمام عیار ۶ ماهه پر شدت با همین ریتم فعلی آمادگی کامل دارند.