رونمایی از ارتش چهارم

محمدکاظم انبارلویی،   4041216107 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار
رونمایی از ارتش چهارم

۱_کشورهای جهان برای دفاع از مرزهای خود یک ارتش را تدارک دیده اند. ایران تنها کشوری است در جهان که دو ارتش مسلح، در زمین، هوا و دریا دارد.
ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دو سامانه نظامی است که متکفل حفاظت از مرزهای مقدس جمهوری اسلامی است.
بسیج مستضعفان نیز لایه سوم ارتش ایران را تشکیل می دهند که در مواقع نظامی در کنار دو سامانه نظامی انجام وظیفه می کند و در غنی سازی نیروی انسانی دو ارتش مدام توانایی نطامی ایران را شارژ می کند.
اما در تجاوز دوم آمریکا و رژیم صهیونیستی مردم جهان شاهد رونمایی از ارتش چهارم اقتدار ملی ایرانیان هست. این ارتش سربازانی به تعداد جمعیت ایران دارد و در رسته ها و دسته های نظامی آن زنان، مردان، پیران، جوانان حتی کودکان شیرخوار عضو این ارتش هستند.از فردای روز حمله ددمنشانه دشمن این ارتش اعلام موجودیت کرد خیابان ها، میادین شهر را به تصرف درآورد و مساجد را به صورت پادگان‌های خود به حالت آماده باش دائمی درآورد.
مردم از سوگ شهادت رهبر عالیقدر خود یک حماسه پدید آوردند که صدا و تصویر آن رسانه های جهان را تسخیر کرده است.
هیچ قدرت نرم و سخت در جهان وجود ندارد که یارای مقاومت در برابر این ارتش ۹۰ میلیونی را داشته باشد. ارتباطات چهره به چهره مردم در اجتماعات عظیم میلیونی هرگونه اخلال رسانه ای و جنگ شناختی را هدف قرار داده است.ملت ید واحده، متحد و منسجم در میدان آماده هرگونه فداکاری و جانفشانی هستند.
این لشگر الهی ماشین جنگی آمریکا و ناتو را در ماجراجویی جدید به گل نشانده است. آمریکایی ها نه راه پس دارند و نه راه پیش.
فقط یک گزینه دارند؛ آنهم تسلیم در برابر اراده ملت ایران و صلابت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی!
۲_اهل معنا می دانند این نبرد مقدس است؛ که یک ملت دلیر و شجاع و جان بر کف برای دفاع از شرف و عزت خود پای آن ایستاده است.
با این جنگ تمام درهای بهشت به سوی ملت ایران باز شده است و نیز تمام درهای جهنم به روی دشمنان اسلام، ایران و انقلاب گشوده شده است.
امروز تمامی کفر در برابر تمامی ایران صف آرایی کرده است و این صف آرایی مرزهای آبی و خاکی کشور را درنوردیده، ملت های مسلمان و آزاده جهان در کنار ملت ایران بر جنگ افروزان و ستم پیشگان لعن و نفرین می فرستند.
ما در این جنگ همه چیز داریم. هیچ خلاء فرماندهی در نبرد سخت و نرم وجود ندارد.چون یک ملت قیام کرده تا برای دفاع از آرمان‌های مقدس الهی مردانه بایستد.
۳_مراجع عالیقدر شیعه، بزرگان و علمای اهل سنت فرمان جهاد فی سبیل الله صادر کرده اند و پای فتوای خود ایستاده اند. نخبگان و زبدگان روشنفکر مسلمان و غیر مسلمان با اعلام همبستگی با ملت ایران در سمت درست تاریخ در این پیچ تاریخی قرار دارند. ما به شب های قدر نزدیک می شویم. در این شب سرنوشت این جنگ نابرابر، ستمکاران و تجاوزکارانه با اراده الهی با پیروزی رزمندگان اسلام و ملت ایران رقم خواهد خورد.
۴_ در جلسات استماع کنگره آمریکا نشست ها برقرار است. آنها که از این نشست ها بیرون می آیند در برابر سوالات خبرنگاران فقط می گویند؛ اوضاع وخیم تر و بدتر از آن است که فکر می کردیم!
آنها می گویند خیلی از سربازان آمریکایی کشته شده اند!
آنها اعتراف می کنند آسمان سرزمین های اشغالی در تسخیر موشک های ایران است و درگیری موشک هاو پهبادها تقریبا غیر ممکن است. دشمن  در زیر ضرب پولادین ملت ایران است.
۵_انها که می گفتند نباید با دنیا دربیفتیم، با جنگ کنونی به این ادراک رسیده اند که آمریکا و رژیم اشغالگر قدس همه دنیا نیستند. اشرار عالم، فاسدان و فاسقان عالم در این آرایش نظامی و جنگی در برابر ما هستند.پاکان عالم با ما هستند.
آنها که می گفتند آمریکا با فشار یک دکمه همه سیستم دفاعی ما را از کار می اندازد، فهمیده اند سیستم دفاعی ما یک سازه "خود ترمیم" دارد، بدون فرماندهان و حتی بدون فرمانده کل قوا، قوی عمل می کند.
آنها که می ترسیدند و می ترساندند ملت را در هماوردی با استکبار جهانی اکنون فهمیده اند قدرت در ایران یک امر الهی است و در یک چرخه "باز تولید" به سرعت سرپا می ایستد و نظامات خود را تجهیز و تمهید می کند.ظهور ارتش چهارم به مثابه تولید شگفتانه قدرت ملی مردم جهان و استراتژيست های نظامی و سیاسی دنیا را به حیرت انداخته است.
آمریکا بداند آن روز که موشک ها و فشنگ های ما تمام شود، تازه جنگ ارتش چهارم جمهوری اسلامی شروع می شود.