فارن پالیسی: درک آمریکا از ایران اشتباه است

  4041205070 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

فارن پالیسی نوشت: ایالات متحده به طرز خطرناکی درک نادرستی از ایران دارد و واشنگتن می‌تواند آغازگر جنگ باشد اما نمی‌تواند از تشدید تنش جلوگیری کند.

فارن پالیسی: درک آمریکا از ایران اشتباه است

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، در بخشی از گزارش این نشریه آمریکایی، با اشاره به سیاست های جنگ افروزانه آمریکا آمده است: ایران یک بازیگر غیردولتی نیست که بتوان آن را با یک اقدام نظامی از بین برد.

این رسانه ایران را کشوری بزرگ با قابلیت های گسترده توصیف کرد و نوشت: همین امر کنترل تشدید تنش ها را دشوار می کند.

در بخش هایی از این گزارش تصور واشنگتن برای اقدام نظامی احتمالی علیه ایران به چالش کشیده شده و عنوان می شود که اگر این اقدام نظامی صورت گیرد، احتمالاً منجر به چندین رویارویی نیمه‌ مستقل در جبهه‌های مختلف به جای یک درگیری منطقه‌ای واحد و سازمان‌یافته خواهد شد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی بار دیگر در ادامه اظهارات متناقض و تهدیدهای خود گفت که او درباره ایران تصمیم می‌گیرد و ترجیح می‌دهد توافقی حاصل شود.

وی به گزارش ها درباره مخالفت ژنرال دن کین با اقدام نظامی واکنش نشان داد و مدعی شد: وی نیز مانند همه ما ترجیح می دهد که جنگی در کار نباشد اما اگر تصمیمی برای اقدام نظامی گرفته شود چنین اقدامی قابل پیروزی خواهد بود.