اموات از اردیبهشت سال آینده جای دفن ندارند

  4041129055 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با بیان اینکه استانداری باید در موضوع توسعه آرامستان ورود جدی داشته باشد، گفت: از اردیبهشت سال آینده با مشکل دفن اموات مواجه خواهیم شد.

اموات از اردیبهشت سال آینده جای دفن ندارند

به گزارش فارس، محمدجواد تاجیک مدیرعامل سازمان سازمان بهشت زهرا امروز در پاسخ به فارس گفت: پنحاه وپنجمین سال فعالیت بهشت زهرا(س) تاکنون بیش از دو میلیون متوفی در این آرامستان دفن شده‌اند. در ابتدا پیش‌بینی شده بود این مجموعه برای ۲۰ سال پاسخگو باشد، اما اکنون ۵۵ سال از احداث آن می‌گذرد و طی این مدت دو بار نیز توسعه یافته است.

وی تأکید کرد: بهشت زهرا دیگر ظرفیت توسعه ندارد. از سه سال گذشته مطالعات برای احداث آرامستان جدید آغاز و در این دوره مدیریت شهری تکمیل شد، اما به دلیل عدم همکاری برخی دستگاه‌ها، این موضوع سال‌ها به نتیجه نرسید.مدیرعامل سازمان بهشت زهرا ادامه داد: متولی اصلی این موضوع خارج از عهده شهرداری است و نهادهای مسئول، به‌ویژه استانداری تهران، باید همکاری کنند. در محدوده بافت شهری تهران زمینی برای احداث آرامستان جدید وجود ندارد و با خروج از محدوده شهر نیز با موضوع حریم و محدودیت‌های شهرستان‌های اطراف مواجه می‌شویم.هشدار درباره بحران دفن از سال آیندهتاجیک با هشدار نسبت به کمبود ظرفیت دفن گفت: اگر چاره‌اندیشی نشود، از ابتدای سال آینده(اردیبهشت) با مشکل جدی در دفن اموات مواجه خواهیم شد.

برآوردها نشان می‌دهد در ۵۰ سال آینده بیش از ۷ میلیون نفر در تهران فوت خواهند کرد.

وی افزود: سال گذشته میانگین روزانه فوتی‌ها ۱۹۲ نفر بود که این عدد اکنون به ۱۹۸ نفر رسیده است. از این تعداد، حدود یک‌چهارم در قطعات روز دفن می‌شوند و بقیه یا در قبور قدیمی خانوادگی به خاک سپرده شده یا به شهرستان‌ها منتقل می‌شوند. روزانه حدود ۵۰ جنازه در قطعات روز دفن می‌شود.
 
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با اشاره به اینکه قطعه ۳۲۸ آخرین قطعه فعال است، گفت: ظرفیت این قطعه نیز رو به اتمام است و اگر نخواهیم از قبور ذخیره بحرانی استفاده کنیم، از ابتدای اردیبهشت‌ماه با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.وی در پایان تأکید کرد: این موضوع یک مسئله انسانی و حاکمیتی است و انتظار داریم استانداری تهران با تشکیل جلسات ویژه، برای حل این بحران تصمیم‌گیری فوری انجام دهد