آکسیوس: عمان پیام آمریکا را به لاریجانی تحویل داده است

  4041125018 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وبگاه آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش کرده است که وزیر خارجه عمان پیام نماینده آمریکا استیو ویتکاف درباره مذاکرات هسته‌ای را به علی لاریجانی تحویل داده است.

آکسیوس: عمان پیام آمریکا را به لاریجانی تحویل داده است

به گزارش فارس، یک مقام آمریکایی به وبگاه آکسیوس گفته است نماینده دونالد ترامپ، استیو ویتکاف اواخر هفته گذشته با وزیر خارجه عمان گفت‌وگو کرده و پیام‌هایی درباره چارچوب مذاکرات هسته‌ای برای انتقال به طرف ایرانی در اختیار او قرار داده است.در این گزارش همچنان آمده است که وزیر خارجه عمان نیز بر اساس این تماس، سندی تهیه و آن را به علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران که هفته گذشته به مسقط سفر کرده بود، تحویل داده است.لاریجانی در گفت‌وگویی با تلویزیون دولتی ایران دریافت این سند و پیام‌های آمریکا را تأیید کرده است.
 
پیش از این‌، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران علی لاریجانی گفت: ما نامه‌ای برای طرف آمریکایی نداشتیم، ولی دوستان عمانی مطالبی از قول آنها (آمریکا) مطرح کردند و نظرات آنها را نوشته بودند و به من دادند که ما در تهران مورد بررسی قرار دهیم.وی در پاسخ به سؤالی درباره انتقال پیام یا ارسال نامه از طریق وی به طرف آمریکایی در این سفر اظهار داشت: خیر، ما نامه‌ای برای طرف آمریکایی نداشتیم، ولی دوستان عمانی ارتباطاتی داشتند و مطالبی از قول آنها (آمریکا) با ما مطرح کردند.
 
خبرگزاری رویترز بامداد امروز شنبه، به نقل از فردی که او را یک «منبع آگاه» معرفی کرد، نوشت که روز سه‌شنبه دو دور مذاکرات دیپلماتیک جداگانه در شهر ژنو سوئیس برنامه‌ریزی شده است: یکی درباره مسائل ایران و دیگری درباره جنگ اوکراین و روسیه. طبق گفته رویترز، هیئت آمریکایی شامل استیو ویتکاف (فرستاده ویژه ترامپ) و جرد کوشنر (داماد دونالد ترامپ) صبح سه‌شنبه با مقامات ایرانی دیدار خواهد کرد. همچنین نمایندگانی از کشور عمان به عنوان میانجی در این دور از مذاکرات در ژنو حضور خواهند داشت.