فراتر از فتنه

محمدکاظم انبارلویی،   4041119090 ۰ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
فراتر از فتنه

1- شرارت آمريكا و رژيم صهيونيستي در دي ماه گذشته به تعبير امام خامنه‌اي يك «شبه كودتا» بود. سال 1404 را در حالي به پايان مي‌بريم كه ملت ما با استكبار جهاني دو نبرد «سخت» و «نرم» را با پيروزي كامل پشت سر گذاشته‌اند. فتنه اخير اولين نبوده و آخرين هم نخواهد بود.
2- علت ظهور اين فتنه‌ها و حملات كور را امام خامنه‌اي در دو كلمه خلاصه كرده‌اند. هر كس كه به سلامت روح و عقل خود اعتماد كند مي‌تواند آن را درك كند.
1- آمريكا مي‌خواهد ايران را ببلعد
2- ملت ايران با بصيرت مثال‌زدني و با يك درك تاريخي از سرنوشت خود، اين اجازه را نمي‌دهد.
3- ملت ما در صد سال اخير شاهد ظهور سه نهضت مردمي بود نهضت مشروطه ، نهضت ملي و انقلاب اسلامي!
متأسفانه استكبار جهاني آن دو نهضت را ظرف يك سال به فروپاشي رساند و از دل آن دو ديكتاتوري خون‌خوار و سفاك پهلوي اول و پهلوي دوم را بيرون آورد. اما در نهضت امام خميني (ره) نتوانست ديكتاتوري و بازگشت سلطه را نوسازي كند.
علت اصلي عدم توفيق دشمن اين بود كه امام (ره) در اولين روز بازگشت به ميهن و سخنراني تاريخي خود در بهشت‌زهرا فرمود : «من دولت تشكيل مي‌دهم و به دهن اين دولت مي‌زنم.»
چيزي كه رهبران دو نهضت قبلي از اين مهم غفلت كردند و دشمن سلطه و ديكتاتوري را بازسازي كنند.
4- امام (ره) در غوغاي توطئه‌هاي روزهاي اول پيروزي انقلاب درحالی‌که دشمن طبل تجزيه ايران و جنگ داخلي و جنگ خارجي را تدارك مي‌ديد امام (ره) رفراندوم جمهوري اسلامي ، رفراندوم قانون اساسي و استقرار يك دولت مردمي و تدارك نهادهاي حكومت برخاسته از دل مردم را تدبير كرد.
دشمن شكست‌هاي پی‌درپی خود را محصول اقتدار دولت مستقر در ايران و پشتيباني مردم از اقتدار آن مي‌داند. لذا نوك حمله دشمن به دولت مستقر به ماهو «حكومت» است.
5- «اسلام» ، «رهبري» و «مردم» سه ضلع «اقتدار ملي» است. مردم امسال خود را آماده مي‌كنند راهپيمايي 22 بهمن را باشكوه‌تر ،وسيع‌تر و گسترده‌تر برگزار كنند و فريادهاي مرگ بر آمريكا ، مرگ بر اسرائيل و مرگ بر انگليس را رساتر از سال‌هاي گذشته بلندتر و گوياتر مطرح كنند.
6- آمريكا و ترامپ با همه نيرنگ‌ها و دسيسه‌هاي خود با سدّ آگاهي و بصيرت مردم روبه‌رو شده‌اند. آن‌ها تهديد كرده بودند كه حمله نظامي خواهند كرد اما تجربه جنگ12 روزه نشان داد هيچ غلطي نمي‌توانند بكنند. در آن حمله نظامي به التماس آتش‌بس رسيدند و در اين فتنه اخير به التماس مذاكره و عقب‌نشيني از مواضع خود رسيدند.
ملت ايران فتنه و فراتر از فتنه را تجربه كرده است نزديك به نيم قرن است با همه قدرت‌هاي جهان دست و پنجه نرم كرده و ادامه حمايت از نهضت امام خميني (ره) همچنان استوار و با صلابت ايستاده‌اند و در اين مقاومت و ايستادگي شكي ندارند.