بیل کلینتون خواستار شهادت علنی در تحقیقات اپستین شد

  4041118041 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهور اسبق آمریکا خواستار برگزاری جلسه استماع عمومی خود و همسرش در تحقیقات مجلس نمایندگان در پرونده اپستین شد.

بیل کلینتون خواستار شهادت علنی در تحقیقات اپستین شد

به گزارش ایسنا، «بیل کلینتون»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، روز جمعه در مجموعه‌ای از پست‌های رسانه‌های اجتماعی، بار دیگر به عنوان بخشی از تحقیقات کمیته نظارت مجلس نمایندگان در مورد جفری اپستین، مجرم جنسی، خواستار برگزاری جلسه استماع عمومی شد.

«هیلاری کلینتون»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا هم طی روزهای گذشته همین درخواست را داشت.

بیل کلینتون در ایکس نوشت: «من خواستار انتشار کامل پرونده‌های اپستین شده‌ام. من سوگند یاد کرده‌ام که آنچه را می‌دانم، گفته‌ام. و همین هفته، موافقت کردم که شخصاً در کمیته حاضر شوم. اما این هنوز برای جمهوری‌خواهان در کمیته نظارت مجلس کافی نیست.»

او افزود: «من بیکار نخواهم نشست آنها می‌خواهند از من به عنوان یک وسیله در دادگاه نمایشی پشت درهای بسته توسط حزب جمهوری‌خواه هراسیده، استفاده کنند. اگر آنها پاسخ می‌خواهند، باید بازی‌ها را متوقف کنند و این کار را به روش صحیح انجام دهند؛ در یک جلسه استماع عمومی، جایی که مردم آمریکا بتوانند خودشان ببینند که واقعاً موضوع چیست.»

پس از آنکه هیئت مجلس نمایندگان به رهبری جمهوری‌خواهان تهدید کرد که کلینتون‌ها را به دلیل عدم رعایت احضاریه‌های مربوط به اپستین، به بی‌احترامی و اهانت به کنگره متهم خواهد کرد، خانواده کلینتون موافقت کردند که به عنوان بخشی از تحقیقات در مورد اپستین، شهادت‌های پشت درهای بسته بدهند. این احضاریه‌ها به صراحت خواستار شهادت‌های پشت درهای بسته بودند، نه جلسات استماع عمومی.

«جیمز کومر»، رئیس کمیته تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا گفت که هیلاری کلینتون قرار است در تاریخ ۲۶ فوریه برای شهادت حاضر شود. کومر گفت که بیل کلینتون روز بعد، ۲۷ فوریه، در جلسه حاضر خواهد شد.

در نامه‌ای از «جان اسکلادانی»، وکیل کلینتون‌ها، خطاب به کومر همچنین آمده است که جلسه استماع علنی «به بهترین وجه با نگرانی‌های ما در مورد انصاف مطابقت دارد»، اما در نهایت تصمیم‌گیری در مورد برگزاری جلسه استماع یا شهادت را به کومر واگذار کرد.

به گزارش ای‌بی‌سی‌ نیوز، کومر گفته است که شهادت‌های پشت درهای بسته ضبط خواهند شد و فیلم و متن آنها منتشر خواهد شد. کومر همچنین به نیوزمکس گفت که اگر کلینتون‌ها پس از آن هنوز مایل به شهادت در جلسه استماع عمومی باشند، از آنها استقبال می‌شود.

بیل کلینتون، در پست‌های خود در ایکس در روز جمعه، از این ترتیبات انتقاد کرد و نوشت: «چه کسی از این ترتیبات سود می‌برد؟ قربانیان اپستین نیستند که شایسته عدالت هستند. مردم نیستند که شایسته حقیقت هستند. این فقط در خدمت منافع حزبی است. این حقیقت‌یابی نیست، بلکه سیاست محض است.»

نه بیل کلینتون و نه هیلاری کلینتون به ارتکاب جرم متهم نشده‌اند و هر دو داشتن هرگونه اطلاعی از جنایات اپستین را انکار می‌کنند. هیچ بازمانده یا همکار اپستین تاکنون ادعای عمومی مبنی بر ارتکاب جرم یا رفتار نامناسب توسط رئیس‌جمهور سابق آمریکا یا همسرش در رابطه با تعاملات قبلی او با اپستین مطرح نکرده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هم گفته است که فکر می‌کند «شرم‌آور» است که کلینتون‌ها توسط قانونگذاران برای شهادت فراخوانده می‌شوند.

ترامپ در مصاحبه‌ مفصل اخیر خود به ان‌بی‌سی نیوز گفت: «این موضوع مرا آزار می‌دهد که کسی بیل کلینتون را تعقیب می‌کند. ببینید، من بیل کلینتون را دوست دارم. من هنوز بیل کلینتون را دوست دارم.»