معاون استاندار خوزستان: حادثه انفجار اهواز منشا امنیتی نداشته است

  4041111077

معاون استاندار خوزستان با اشاره به حادثه انفجار گاز شهری در منطقه کیانشهر اهواز، گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این حادثه منشا امنیتی یا خرابکارانه نداشته و نقص فنی در سیستم گازرسانی یا بی‌احتیاطی در استفاده از وسایل گازسوز علت احتمالی آن بوده است.

معاون استاندار خوزستان: حادثه انفجار اهواز منشا امنیتی نداشته است

به گزارش ایرنا، ولی‌الله حیاتی شنبه بیان کرد: امروز بر اثر حادثه انفجار گاز خانگی در کیان‌شهر اهواز پنج نفر کشته و ۲ نفر مجروح شدند که این سانحه در اثر عدم رعایت نکات ایمنی رخ داده است.

معاون استاندار خوزستان ادامه داد: مراجع امدادی بلافاصله پس از وقوع انفجار به محل اعزام شدند و مجروحان نیز برای درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.

حیاتی اظهار کرد: بررسی‌های اولیه حاکی از نقص در سیستم گازرسانی یا بی‌دقتی در استفاده از وسایل گازسوز بوده است.

وی گفت: این حادثه بار دیگر اهمیت رعایت استانداردهای ایمنی در نصب و استفاده از تجهیزات گاز خانگی را یادآوری می‌کند.

به گزارش ایرنا صبح امروز انفجار گاز شهری در منطقه کیانشهر اهواز باعث تخریب هشت واحد مسکونی شد.