رسانه عبری: عربستان به دنبال تغییر مسیر جاده تجارت بین المللی است

  4041108003

یک روزنامه نگار مشهور رژیم صهیونیستی از تلاش ریاض برای تغییر مسیر جاده بین المللی خبر داد.

رسانه عبری: عربستان به دنبال تغییر مسیر جاده تجارت بین المللی است

به گزارش تسنیم، روی کاتس خبرنگار مشهور اسرائیلی در صفحه خود در فضای مجازی اعلام کرد، عربستان سعودی مجددا به جاده تجارت بین المللی موسوم (IMEC) که هند را از طریق خاورمیانه به اروپا متصل می‌کند، توجه نشان داده است.

کاتس افزود، یک دیپلمات عرب به وی خبر داده است که عربستان سعودی در حالی به این پروژه توجه نشان می‌دهد که گفتمان عربستان اخیرا علیه اسرائیل تشدید شده و رویارویی‌‌هایی هم با امارات متحده داشته است.

وی تاکید کرد، سعودی‌ها بارها اعلام کرده‌اند که سازش با اسرائیل را دور از ذهن نمی‌دانند، اما همچنان آن را مشروط به تحقق پیشرفت در مسئله فلسطین و بهبود سیاست‌های اسرائیل در قبال آن کرده‌اند.

با این وجود در سایه تحرکات اخیر عربستان سعودی در منطقه، احتمالا ریاض خواهان تغییر مسیر این پروژه و دور زدن اسرائیل خواهد شد.