به گزارش فارس، باشگاه برایتون که سابقه حمایت از رژیم صهیونیستی را در کارنامه خود دارد، طبق اطلاعات فاش شده امروز(دوشنبه) سایت ScotSport۴Pal، رئیس باشگاه برایتون تونی بلوم مبلغ ۲.۴ میلیون یورو به اسرائیل کمک مالی کرده است.
باشگاه انگلیسی در کارنامه خود اخراج راجر وید، یکی از هواداران قدیمی خود را به دلیل پوشیدن پیراهن فلسطین از ورزشگاه دارد.
سایت اسکاتلندی مینویسد که رئیس باشگاه برایتون با شرکتهای kickitout و Maccabi GB، سازمانی مرتبط با Maccabi World Union که همگی حامی آپارتاید و نسلکشی اسرائیل علیه فلسطین هستند، همکاری کرده و این سندی بر نفوذ «جریان صهیونیست» در این باشگاه انگلیسی است.
براساس اطلاعات فاش شده این رئیس باشگاه در پوشش کمکهای مالی به چند شرکت حقوق بشری و فعال محیط زیست به رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه کمک کرده است.
