قانونگذار روس: توقیف نفتکش توسط آمریکا دزدی دریایی قرن بیست ویکم است

  4041017127

نماینده مجلس روسیه اعلام کرد که توقیف کشتی روسی موسوم به «مارینرا» توسط آمریکا دزدی دریایی قرن بیست و یکم است.

قانونگذار روس: توقیف نفتکش توسط آمریکا دزدی دریایی قرن بیست ویکم است

به گزارش ایرنا از سی ان ان،‌ لئونید اسلاتسکی رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای روسیه تاکید کرد که این اقدام آمریکا نقض قوانین دریایی و کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد است.

از سوی دیگر وزارت امور خارجه روسیه خواستار بازگشت شهروندان روس حاضر در نفتکش توقیف شده شد.

به گزارش ایرنا، پیش از این وزارت حمل‌ونقل روسیه اعلام کرد: توقیف نفتکش‌ها در دریاهای آزاد ناقض حقوق دریایی مصوب سازمان ملل متحد است.

وزارت دفاع انگلیس نیز در بیانیه ای اعلام کرد که به ارتش آمریکا برای سرقت کشتی روس، کمک کرده است.

ساعاتی پس از سرقت اولین نفتکش متعلق به روسیه، آمریکا یک نفتکش دیگر که حامل نفت ونزوئلا بود را نیز سرقت کرد.

فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا از توقیف یک نفتکش دیگر به نام M/T Sophia در دریای کارائیب خبر داده است.

این خبر مدت کوتاهی پس از آن منتشر شد که فرماندهی اروپایی ارتش آمریکا از توقیف یک نفتکش روس مرتبط با ونزوئلا در اقیانوس اطلس شمالی خبر داد؛ نفتکشی که به گفته این فرماندهی، برای چندین هفته تحت تعقیب بوده است.

آمریکا در گذشته نیز چندین نفتکش ونزوئلا را توقیف کرده بود. کشورهای مختلف، این اقدامات آمریکا را ناقض حقوق بین المللی و دزدی دریایی اعلام کرده اند.