عملیات پهپادی یمن علیه اراضی اشغالی فلسطین برای دومین روز متوالی

  4040617103

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که اهدافی مهم و حساس در اراضی اشغالی هدف حملات پهپادی قرار گرفت.

عملیات پهپادی یمن علیه اراضی اشغالی فلسطین برای دومین روز متوالی

به گزارش ایسنا، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز دوشنبه از حمله پهپادی برای دومین روز متوالی با ۳ پهپاد در فلسطین اشغالی خبر داد.

وی گفت که در این عملیات نظامی ویژه، فرودگاه اللد و فرودگاه رامون و هدفی حساس در دیمونا هدف قرار گرفته است.

سریع افزود که این عملیات در یاری مظلومیت ملت فلسطین و در پاسخ به جنایت های کشتار جمعی و گرسنه نگه داشتن مردم در غزه انجام شده است.

وی این عملیات را تاکیدی بر ثبات موضع یمن در نبرد الفتح الموعود و الجهاد المقدس دانست.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن عملیات جهادی در قدس و غزه را که تاکیدی بر حیات ملت فلسطین و توان جوانان آن بر اجرای عملیات ویژه است، تبریک گفت.

سریع گفت که عملیات جهادی در قدس و غزه شکنندگی اقدامات امنیتی دشمن اسرائیلی با هر اندازه تاکیدی که بر آن دارد را نشان می دهد.

وی بر تداوم پشتیبانی از مردم فلسطین و ایستادن در کنار آنها تا زمان توقف حملات و رفع محاصره آن تاکید کرد.