ادعای عجیب درباره علت خشکسالی در ایران/ آمریکا و اسرائیل ابرهای باران‌زا را از آسمان ایران منحرف می‌کنند

  4040513114 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک متخصص منابع آبی در ایران، در مصاحبه‌ ای ادعا کرد که دو کشور آمریکا و اسرائیل بیش از ۴ دهه است که "عمدا ابرهای باران زا را از آسمان ایران منحرف می کنند."

ادعای عجیب درباره علت خشکسالی در ایران/ آمریکا و اسرائیل ابرهای باران‌زا را از آسمان ایران منحرف می‌کنند

سایت عصر ایران نوشت:

یک متخصص منابع آبی در ایران، ایالات متحده آمریکا و اسرائیل را به دستکاری الگوهای آب و هوایی منطقه‌ای برای تشدید خشکسالی شدید ایران متهم کرده است.

"محسن اربابیان" در مصاحبه‌ با کانال یوتیوبی ایرانی "خط انرژی" ادعا کرد که هر دو کشور (آمریکا و اسرائیل) بیش از ۴ دهه است که "عمدا ابرهای باران زا را از آسمان ایران منحرف می کنند."

اربابیان با ادعای اینکه تصاویر ماهواره‌ای تغییر مسیر ابرها را نشان می‌دهد، اظهار داشت: "من این را با اطمینان می‌گویم." او سطح پایین آب دریاچه ارومیه ایران که اکنون تقریبا خشک است را با سطح نسبتا پایدار دریاچه وان ترکیه به عنوان شواهدی از این دستکاری مقایسه کرد.

او مدعی شده اسرائیل و آمریکا دستگاه های پیشرفته ای را در مناطق شرقی ترکیه به منظور ابردزدی ، تغییر اقلیم و تشدید خشکسالی در ایران مستقر کرده اند.

این ادعای بحث‌برانگیز در حالی مطرح می شود که ایران با یکی از شدیدترین خشکسالی‌های تاریخ مدرن خود دست و پنجه نرم می‌کند.

برخی از کارشناسان حوزه اقلیم شناسی و آب، امکان دستکاری در مساله جابجایی ابرهای باران زا را رد می کنند.