شهاب حسینی و رامبد جوان خواستار بخشش قاتل الهه حسین‌نژاد می‌شوند؟

  4040319112 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

ماجرای تلخ و دردناک قتل الهه حسین‌نژاد باب انتقادات از دو هنرمند سرشناس کشور را باز کرده است.

شهاب حسینی و رامبد جوان خواستار بخشش قاتل الهه حسین‌نژاد می‌شوند؟

به گزارش الف، پیکر الهه حسین‌نژاد دختر ۲۴ ساله اسلامشهری که روز یکشنبه ۴ خرداد در مسیر بازگشت به خانه ناپدید شده بود، سرانجام پس از چند روز در بیابان‌های اطراف فرودگاه امام خمینی پیدا شد و قاتل او هم توسط پلیس بازداشت شد.

این ماجرای تلخ در شبکه‌های اجتماعی بازتاب بسیاری داشت و برخی کاربران ضمن ابراز ناراحتی از این جنایت، به سلبریتی‌ها و به خصوص شهاب حسینی و رامبد جوان کنایه‌هایی را وارد کردند.

این دو نفر در اغتشاشات ۱۴۰۱ و پس از ماجرای شهادت دردناک روح‌الله عجمیان به خانه این شهید رفته و از خانواده وی خواستار بخشش قاتلین روح‌الله عجمیان شدند.

برخی کاربران خطاب به این دو هنرمند در شبکه‌های اجتماعی و با کنایه نوشتند: «شهاب حسینی و رامبد جوان کجا هستند؟ نمی خوان برن برا قاتل الهه رضایت بگیرند؟ مردم حالا فهمیدین درخواست رضایت از خانواده شهید عجمیان ربطی به حقوق بشر و انسان دوستی و سخاوت نداشت. فهمیدین سلبریتی ها یه بار دیگه تو زندگیتون نقش بازی کردن؟»