آماری هولناک از ایرانیان دیابتی!

  4020904038

رئیس جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران و رئیس دهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه براساس آخرین آمار و ارقام از سوی وزارت بهداشت، ۷ میلیون نفر در ایران مبتلاء به بیماری دیابت هستند، اظهار کرد: همچنین ۱۲ میلیون نفر در مرحله «پیش‌دیابت» قرار دارند. بررسی‌ها بیناگر این است که حدود ۱۵ درصد از افراد مبتلاء به دیابت، دچار عارضه زخم‌های مزمن می‌شوند.

آماری هولناک از ایرانیان دیابتی!

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود حبیبی در نشست خبری «دهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت» که امروز، شنبه ۴ آذر در «پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت یارا» برگزار شد، اظهار کرد: دهمین کنگره بین‌الملل زخم و ترمیم بافت با هدف ارتقاء دانش و نشر دانش در حوزه زخم و ترمیم بافت طی یک فرایند ۳ روزه برگزار می‌شود. این کنگره از روز چهارشنبه، ۸ آذر ماه آغاز به کار می‌کند و روز جمعه ۱۰ آذر به پایان می‌رسد.

وی با بیان اینکه «زخم‌های مزمن» جزو چالش‌های عرصه سلامت به حساب می‌آید، افزود: بررسی‌ها بیانگر این است که حدود هشت دهم درصد جمعیت دچار عارضه زخم‌های مزمن می‌شوند و بیماری‌های غیرواگیردار مثل دیابت، سوختگی‌ها، سرطان‌ها، بیماری‌های عروقی و کم‌تحرکی می‌تواند عاملی برای ابتلاء به زخم‌های مزمن باشند.

رئیس دهمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت درباره اهمیت بیماری زخم‌های مزمن گفت: میزان مرگ و میر این بیماری در مقایسه با سرطان پستان در یک بازه زمانی ۵ ساله، حدود ۲ برابر است. اگرچه بیماری سرطان پستان در میان زنان و سرطان پروستات در میان مردان به عنوان شایع‌ترین بیماری‌ها شناخته می‌شوند اما میزان مرگ و میر زخم‌های مزمن نسبت به این بیماری‌ها بیشتر است.

وی با بیان اینکه زخم‌های مزمن بار اقتصادی سنگینی به جامعه تحمیل میکند، گفت: براساس آخرین آمار و ارقام از سوی وزارت بهداشت، ۷ میلیون نفر در ایران مبتلاء به بیماری دیابت هستند. همچنین ۱۲ میلیون نفر در مرحله «پیش‌دیابت» قرار دارند. بررسی‌ها بیانگر این است که حدود ۱۵ درصد از افراد مبتلا به دیابت، دچار عارضه زخم‌های مزمن می‌شوند. اغلب افرادی که در ایران به عارضه زخم‌های مزمن دچار می‌شوند جزو سطوح‌ پایین جامعه هستند.

دکتر حبیبی در ارتباط با برگزاری دهمین دوره کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت گفت: تمام تلاش خود در زمینه نشر دانش و تبادل نظر را به کار گرفته‌ایم تا بتوانیم دستاوردهای علمی را به اشتراک بگذاریم و محققان و پزشکان بتوانند از این دستاوردها در زمینه درمان بیماران بهره‌بگیرند.