گرمازدگی و مسمومیت‌ غذایی| زائران اربعین در روزهای گرم مراقب باشد

  4020515022

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم پیشگیری از گرمازدگی زائران در ایام اربعین حسینی، به ارائه توصیه‌هایی برای پیشگیری از گرمازدگی و مسمومیت‌های غذایی در روزهای گرم پرداخت.

گرمازدگی و مسمومیت‌ غذایی| زائران اربعین در روزهای گرم مراقب باشد

حسین فرشیدی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به این که یکی از مهم‌ترین مسائلی که زائران در ایام اربعین ممکن است با آن مواجه شوند گرمازدگی است، اظهار کرد: در چند روز گذشته بر اثر دمای بالای هوا، میزان مراجعات به مراکز درمانی افزایش یافته است و بنابراین در کشور عراق نیز به دلیل گرمای هوا، احتمال بروز گرمازدگی وجود دارد.

وی افزود: یکی از اقدامات ما برای مقابله با گرمازدگی در این ایام، تهیه بروشورها و آموزش نحوه پیشگیری از گرمازدگی به مردم است.

بیشتر بخوانیدآماده‌باش مراکز درمانی کشور برای درمان افراد گرمازده/ گروه‌های در معرض خطر گرمازدگی
فرشیدی ادامه داد: به مردم توصیه می‌شود از لباس‌های خنک و نخی استفاده و آب و مایعات را به میزان کافی مصرف کنند و در ساعات اوج گرما بیرون نروند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این‌که پس از گرمازدگی، مسمومیت‌های غذایی از جمله مشکلات شایع در روزهای گرم در طول سفر است، گفت: مردم سعی کنند پس از کسب اطمینان از بهداشتی بودن فرآیند تهیه غذا، آن را مصرف کنند؛ از مصرف غذاهای مانده و سرد پرهیز کنند و غذاهای گرم را میل کنند و از آب‌های بسته‌بندی شده استفاده کنند. زائران همچنین بهتر است در طول سفر کنسروهای غذایی به همراه داشته باشند.