افشای اطلاعات کارکنان نهادهای اطلاعاتی آمریکا و آلمان به صورت آنلاین

  4020427038

مجموعه‌ای متشکل از پنج هزار و ۶۰۰ نام و نشانی رایانامه متعلق به ده‌ها کارمند سرویس اطلاعاتی آمریکا و آلمان به صورت آنلاین منتشر شد.

افشای اطلاعات کارکنان نهادهای اطلاعاتی آمریکا و آلمان به صورت آنلاین

به گزارش صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک؛ آمریکا به همراه متحدانش در ناتو و فایو آیز (اتحادیه‌ای اطلاعاتی شامل پنج کشور نیوزیلند، آمریکا، استرالیا، انگلیس و کانادا)، قدرتمندترین دستگاه جاسوسی تاریخ را ایجاد کرده اند، به طوری که ادوارد اسنودن یک دهه پیش فاش کرد که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا علاوه بر جاسوسی از دشمنان خارجی از متحدان خارجی و مردم معمولی آمریکا نیز جاسوسی می‌کنند.  
اکنون مجموعه‌ای متشکل از پنج هزار و ۶۰۰ نام و نشانی رایانامه متعلق به ده‌ها کارمند سرویس اطلاعاتی آمریکا و آلمان به صورت آنلاین منتشر شده است.
این اتفاق نتیجه سوءاستفاده برخی افراد خرابکار از یک نقطه ضعف وب سایت ویروس توتال (VirusTotal) بوده است. این وب سایت متعلق به شرکت گوگل است و برای بررسی فایل‌ها و آدرس‌های اینترنتی مشکوک به منظور شناسایی ویروس‌ها و بدافزار‌ها طراحی شده است.
رسانه‌های آلمان اعلام کردند این فهرست شامل اطلاعات کارکنان آژانس امنیت ملی، فرماندهی سایبری آمریکا همچنین مدارک افراد شاغل در وزارت دادگستری و اداره تحقیقات فدرال می‌شود.
اطلاعات شخصی کارکنان سازمان‌های اطلاعاتی آلمان همچنین سرویس اطلاعات فدرال، سازمان ضدجاسوسی ارتش آلمان، نیروی پلیس فدرال و پلیس جنایی فدرال نیز در معرض خطر افشا شدن قرار گرفته است.
اسامی کارکنان سازمان‌های دولتی بریتانیا، هلند و تایوان نیز در این فهرست به چشم می‌خورد.
اداره امنیت اطلاعات فدرال آلمان صحت افشای اطلاعات را تایید و به کارمندان دولت آلمان توصیه کرد هیچ فایلی را در وب سایت ویروس توتال بارگذاری نکنند.
گوگل در سال ۲۰۱۲ میلادی، وب سایت ویروس توتال را که شرکت امنیت سایبری اسپانیایی Hispasec Sistemas در سال ۲۰۰۴ میلادی آنرا ایجاد کرده بود، خریداری کرد. کارشناسان امنیت فناوری اطلاعات، مشاغل، سازمان‌های دولتی و رسانه‌ها از این وب سایت به عنوان گردآورنده نرم افزار‌های آنتی ویروس و موتور‌های اسکن آنلاین استفاده می‌کنند.
این سرویس از پشتیبانی مالی فرماندهی سایبری آمریکا بهره‌مند بوده است.
در فایل‌های افشا شده هیچ اطلاعاتی به جز نام و نشانی رایانامه افراد ارائه نشده است. با این وجود، می‌تواند برای افراد خرابکار و عوامل اطلاعاتی خارجی این امکان را فراهم کند تا افراد مرتبط با امنیت فناوری اطلاعات و بدافزار را در شرکت‌ها، بخش خدمات و سازمان‌های دولتی آسیب‌دیده شناسایی کنند و احتمالا آن‌ها در برابر حملات فیشینگ هدفمند بیشتر آسیب پذیر می شوند.