روایت حادثه تروریستی ایذه/ ۵ تن شهید و ۱۰ نفر مجروح شدند

  4010825133 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

عصر امروز و به دنبال فراخوان ضد انقلاب در شهر ایذه اغتشاشگران با نیروهای انتظامی درگیر شدند و در همین حین گروهی مسلح که سوار بر موتور سیکلت بودند با سوء استفاده از التهاب ایجاد شده با اسلحه‌های کلاش به سمت مردم و پلیس تیراندازی کردند و آنها را به رگبار بستند.

روایت حادثه تروریستی ایذه/ ۵ تن شهید و ۱۰ نفر مجروح شدند

به گزارش فارس، امروز و به دنبال فراخوان رسانه‌های ضد انقلاب، از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه چند خودرو با صدای بوق ممتد از میدان شهدا به سمت چهار راه هلال احمر حرکت کردند و تلاش کردند مردم را با خود همراه کنند.

همزمان با غروب آفتاب ترافیک سنگینی نیز در این محدوده شکل گرفت نیروهای پلیس با حضور در این محدوده سعی در متفرق کردن این افراد داشتند.

طبق گفته شاهدان عینی این حین گروهی مسلح که سوار بر دو موتور سیکلت بودند با سوء استفاده از التهاب ایجاد شده با اسلحه‌های کلاشینکف به سمت مردم و پلیس تیراندازی کردند و آنها را به رگبار بستند.

نیروهای هلال احمر و اورژانس بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند و مجروحان حادثه را به مراکز درمانی منتقل کردند.

در حال حاضر بیمارستان شهدای ایذه شاهد تجمع خانواده‌ها و بستگان این افراد و نیروهای نظامی است.

یک منبع آگاه از شهادت 5 تن و زخمی شدن 10 نفر در این حادثه تروریستی خبر می‌دهد.

مشاهدات خبرنگار فارس شهادت دو کودک و یک زن را در این حادثه تروریستی تایید می‌کند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری خوزستان از وخیم بودن حال برخی از مصدومان خبر داده است.

رضا شریعتی ۲۱ ساله، کیان پیرفلک ۹ ساله، اشرف نیک‌پور ۴۵ ساله و دو آقای جوان مجهول‌الهویه از شهدای حادثه تروریستی ایذه هستند.

علی مولایی ۲۳ ساله و علی محمدی ۶۰ ساله از مجروحان این حادثه به بیمارستان اهواز منتقل شده‌اند.