راه دسترسی تمامی روستای بالا دست بخش مرزن‌آباد چالوس باز شد

گروه اجتماعی الف،   4010511099

فرماندار چالوس به چهار شبانه روز تلاش بی وقفه برای باز کردن راه دسترسی شش روستا اشاره کرد و گفت: با ایجاد پل موقت در روستای پولادکوه راه دسترسی به پنج روستای سیل زده بالا دست بخش مرزن آباد چالوس باز شد.

راه دسترسی تمامی روستای بالا دست بخش مرزن‌آباد چالوس باز شد

علی قاسمی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با تلاش شبانه روزی نیروهای راهداری، پل موقت به طول و عرض ۶ متر با لوله های مسلح بر روی رودخانه احداث شد و راه دسترسی به روستای انگوران، علی آباد، چهار باغ، گیجان، پولادکوه و پولادکوه سر که از پنج روز گذشته به دلیل سیل بسته شده بود، ایجاد شد.

وی ادامه داد: هم اکنون تردد اهالی این پنج روستا برقرار شده است و اهالی می تواند از مسیر روستای الیت و دلیر و عبور از محور رجه به ناتر به بخش مرزن آباد رفت و آمد کنند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی تجهیزات و لوله ها به همراه ماشین آلات سنگین برای احداث پل موقت پولادکوه با تلاش راهداری از مسیر کوهستانی و سخت گذر رجه ( جاده میانبر بین ناتر و الیت و دلیر) به آن منطقه انتقال یافت.

فرماندار چالوس همچنین با اشاره به فعالیت شبانه روزی جهاد سازندگی برای باز کردن مسیر دزدین به روستای واسپول گفت: به رغم حجم مصالح، موانع و گل و لای زیاد و کوهستانی بودن این مسیر پیشرفت خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به باز شدن راه دسترسی به روستای واسپول تا امروز ظهر اظهار داشت: بسیج جهاد سازندگی با بسیج تمامی امکانات و ماشین آلات سنگین علاوه بر تغییر بستر رودخانه برای ایمنی سیر اقدام به کوه تراشی به طول بیش از یک کیلومتر اجرا شده و این عملیات همچنان تا رسیدن به پل تخریب شده در واسپول در حال اجرا است.

قاسمی ادامه داد: تمامی تجهیزات و لوله ها برای احداث سریع پل موقت بر روی رودخانه در واسپول آماده است و نیروهای جهاد سازندگی تلاش دارند تا امروز در کمترین زمان بعد از رسیدن به محل پل تخریب شده آن را احداث کند.

در سیل روز پنجشنبه ششم مردادماه، روستاهای واسپول و پولادکوه ۱۰۰ درصد تخریب و به راه دسترسی ۲۴ روستا به طول هفت کیلومتر، هفت پل، حدود یکصد واحد مسکونی، زیر ساخت های برق و مخابرات و مزارع و باغات خسارت های زیادی وارد شده است.

ایستگاه هواشناسی واسپول قبل از تخریب ۲۰۰ متر مکعب در ثانیه آب را ثبت کرده بود که این میزان حجم آب، در ۷۳ سال گذشته بی سابقه بوده است.

استاندار مازندران در جلسه مدیریت بحران چالوس که شنبه برگزار شد تأکید کرد مدیران تا زمان بازگشت وضعیت به شرایط عادی نباید منطقه را ترک کنند.

نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز در چهار شبانه روز گذشته به طور مستمر در حال انجام فعالیت‌های امدادی و همچنین بهسازی زیرساخت‌های آسیب دیده هستند.