برج متروپل و رسانه هاى بيگانه

دکتر علی دارابی، گروه اجتماعی الف،   4010305087 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
برج متروپل و رسانه هاى بيگانه

حادثه فروريزى برج متروپل درآبادان و خسارات مادى و معنوى برجاى مانده از آن غم جانكاهى براى مردم ايران داشته است. همه بسيج شده اند تاباامدادرسانى اندكى از غم و آلام داغديدگان كم كنند.

تاكنون ١٦ جسد از زير آوارها بيرون كشيده شده اند و جمعى ازهم ميهن نان عزيزمان هم براى مداوا به بيمارستان ها اعزام شده اند.

عمليات امداد و نجات به صورت بيست و چهار ساعته در حال انجام است و از وزير كشور تا استاندار خوزستان و ساير مسولان در صحنه حضور دارند.

رسيدگى و برخورد با تخلفات احتمالى در صدور مجوز ساخت و ساز و نظارت فنى ومهندسى بر آن مطالبه عموم مردم است. اما آنچه كه در تحليل اين حادثه مهم است نقش رسانه هاى بيگانه براى به تصوير كشيدن كاهش اعتماد عمومى به مسولان و رسانه هاى رسمى كشور در اين حادثه است.

در اين حادثه تابلوهاى زيبايی از هميارى مردم در كمك به آسيب ديدگان ديده ميشود. نيروهاى مردمى ، بسيج و سپاه، هلال احمر و همه دستگاه هاى مسئول از نخستين ساعات حادثه در كنارمردم مشغول خدمت هستند و ده ها نمونه از اين فداكارى و خدمت و همراهى اما رسانه هاى بيگانه همه اين خوبى ها را بايكوت و ناديده انگاشته اند و برعكس مرتب در حال توليد اخبار منفى، جهت دار و به بهانه فروريختن برجى تجارى وادارى *اصل نظام* را نشانه رفته اند.

اگرميخواهيم درجنگ رسانه اى پيروزباشيم بايد روايت اول از صحنه توسط رسانه هاى خودى توام باشجاعت و اجازه داشتن براى كارباشد.شفافيت و اعلام آمار كشته شدگان و مجروحان، وضعيت مالک و پيمانكار (دستگير، بازداشت، فوت، فرارى و...)، نقش برخى صاحب نفوذان در استان و روشنگرى درست در اين باره راه علاج براى مقابله با تلاش دشمنان و افزايش اعتماد عمومى به مسولان است.
ستاد بحران كشور از گذشته معيوب و ناكار آمد است فكرى براى آن بايد كرد.