مسکن مهر هشتگرد از چشم افتاده ؟!

گروه اقتصادی الف،   4010302113

 مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد با اشاره به اینکه چهار هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در شهر جدید هشتگرد خریدار ندارد، گفت: این واحدها به طرح ملی مسکن الحاق می‌شوند.

به گزارش ایسنا، نشست خبری مشترک مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد، شهردار شهر و رئیس شورای شهر جدید هشتگرد با اصحاب رسانه پیش از ظهر امروز برگزار شد.

عباس قنبری، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد در این جلسه با اشاره به اینکه چهار هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در شهر جدید هشتگرد خریدار ندارد، گفت: این واحدها به طرح ملی مسکن الحاق می‌شوند.

وی با بیان اینکه سهم شهر جدید هشتگرد از طرح ملی مسکن حدود ۳۴ هزار واحد است، افزود: ۶ هزار و ۵۰۰ واحد برای ساخت به قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و دو هزار و ۵۰۰ واحد هم به سایر ارگان‌ها مثل بنیاد شهید، نیروهای مسلح ...  واگذار شده است.

این مسئول با اشاره به اینکه هیچ تاکنون ۱۰۰ هزار نفر برای نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: پس از بررسی‌های انجام شده تعداد واجدین شرایط به ۴۰ هزار نفر رسیده‌ است.

این مسئول در ادامه بر ضرورت تامین امکانات زیرساختی شهرجدید هشتگرد تاکید کرد و گفت: متاسفانه امکانات زیرساختی شهر با جمعیت ساکن همخوانی ندارد. البته در فاز یک و دو نسبت به فازهای سه، چهار و هفت امکانات بیشتری وجود دارد اما یقنیا تلاش ها باید به سمت برخورداری یکسان از خدمات و امکانات و افزایش آن معطوف شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد درباره ساخت بیمارستان توضیح داد و افزود: حدود ۱۱ سال پیش زمین ساخت بیمارستان  با توافق وزارت راه و شهرسازی از شرکت عمران تحویل گرفته و به شهرداری واگذار شد به این امید که بیمارستان به همت شهرداری ساخته شود اما کاری از پیش نرفت.

وی تصریح کرد: سال ۹۳ طی توافقی زمین به بخش خصوصی واگذار شد تا مشارکتی ساخته شود اما سرمایه‌گذار هم نتوانست به وظایف خود عمل کند و قرارداد آن هم فسخ شد. دوباره زمین به شرکت عمران شهر جدید هشتگرد تحویل داده شده اما فرایند انجام کارها زمان بر است و باید مراحل قانونی آن طی شود.

این مسئول اضافه کرد: درحال حاضر این شرکت یک زمین دیگر را برای ساخت بیمارستان در نظر گرفته که اینبار قرار است با مشارکت شهرداری و خیرین ساخته شود که امیدواریم هرچه زودتر کلنگ ساخت آن زده شود.

وی در ادامه به وضعیت راه‌اندازی مترو اشاره کرد و گفت: مترو باید به طور کامل تحویل شرکت بهره‌بردار راه‌آهن تهران شود تا به بهره‌برداری برسد که این روند نهایت تا دو تا سه ماه آینده اجرایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد همچنین به قیمت بلیت مترو شهر جدید هشتگرد به کرج اشاره کرد و گفت: بلیت تردد در حال حاضر هفت هزار و ۵۰۰ تومان است و این قیمت را شورای شهر تهران مصوب کرده و هزینه‌ای بابت فروش بلیت به شرکت عمران تعلق نمی‌گیرد و بارها برای کاهش قیمت بلیت با شرکت بهره بردار مذاکره کردیم تا این موضوع حل شود ولی تاکنون نتیجه‌ای نگرفتیم.

قنبری به موضوع تغییر نام شهر جدید هشتگرد نیز اشاره کرد و افزود: فرایند تغییر نام شهرجدید هشتگرد به مهستان از طریق استانداری انجام شده و باید در هیئت وزیران مطرح و به تصویب قطعی برسد تا پس از آن شهر جدید هشتگرد شهر مهستان نامیده شود.

در ادامه محسن آسوبار، شهردار شهر جدید هشتگرد با اشاره به وضعیت جمع‌آوری نخاله  در این منطقه گفت: درصدد هستیم که اولین کارخانه تبدیل نخاله به شن و ماسه در کشور را در این منطقه راه‌اندازی کنیم که اگر عملیاتی شود این مشکل هرچه زودتر برطرف می‌شود.

این مسئول همچنین درباره وضعیت نابه‌سامان زباله‌ها هم توضیح داد و افزود: قبول داریم که در این حوزه ضعیف عمل کردیم اما نیرو و ماشین آلات شهرداری نیز برای پوشش دهی نیازهای این جمعیت بسیار محدود است. بسیاری از نیروهای خدماتی شهرداری ۵۰ سال به بالا هستند و این مسئله هم راندمان کار را پایین آورده است.

وی گفت: امسال درصدد هستیم که حدود ۸۰ نیرو به نیروهای خدماتی شهرداری اضافه کنیم تا به مسئله جمع‌آوری زباله و پاکیزگی شهر به ویژه در مناطق چهار و هفت رسیدگی بیشتری شود.