اذعان یک اصلاح طلب به ۵ نقطه قوت رئیسی

گروه سیاسی الف،   4000914034 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

محمد سلامتی، وزیر سابق کشاورزی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب هم معتقد است که «وقتی آمریکا و هم پیمانان آن از برجام خارج شده و یا به تعهدات خود عمل نمی‌کنند، و بعد با پررویی و وقیحانه برای انجام وظیفه خود شرط و شروط قائل شده و با استفاده از ادبیات دستوری آن را مطرح می‌کنند، متقابلاً به‌کاربردن ادبیات دستوری ضروری است.»

جوان نوشت: محمد سلامتی، وزیر سابق کشاورزی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب هم معتقد است که «وقتی آمریکا و هم پیمانان آن از برجام خارج شده و یا به تعهدات خود عمل نمی‌کنند، و بعد با پررویی و وقیحانه برای انجام وظیفه خود شرط و شروط قائل شده و با استفاده از ادبیات دستوری آن را مطرح می‌کنند، متقابلاً به‌کاربردن ادبیات دستوری ضروری است.»
 موضع او دقیقاً موضع جریان انقلابی کشور است که البته همواره از سوی اصلاح‌طلبان تخطئه شده است. او البته سخنان دیگری هم گفته که نوعی شنا خلاف جریان اصلاح‌طلب است. سلامتی که با روزنامه آرمان ملی مصاحبه کرده، به برخی نقاط قوت دولت از زمان استقرار سید ابراهیم رئیسی تاکنون اذعان کرده است؛ در حالی که طی همین مدت، اغلب اصلاح طلبان تلاش زیادی را برای تخریب دولت رئیسی و بهانه جویی از دستاورد‌های آن صرف کردند.
سلامتی گفته که «تحرک چشمگیر آقای رئیسی درقالب سفر‌های استانی، ارتباط نزدیک با مردم، پیگیری حل مشکلات واحد‌های تولیدی غیرفعال و یا نیمه فعال و تشکیل منظم جلسه سران سه قوه که مشارکت جدی‌تر قوا را برای حل مشکلات به ارمغان می‌آورد و نیز تشکیل مرتب ستاد ملی مقابله با کرونا و پیگیری مصوبات آن جزونقاط قوت این دولت درابتدای کار است.»
او ادامه داده‌: «مراودات موفق بین المللی ادبیات خاص خود را می‌طلبد؛ لذا تغییرموضع آن‌ها درمواردی معین مستلزم ارائه راهی است که منافع ملی و استقلال آن‌ها را نیز دربرداشته باشد؛ بنابراین استفاده از ادبیات دستوری برای تغییرموضع نه فقط کارسازنیست، بلکه مایه تمسخر و به خطرافتادن منافع ملی خودمان می‌شود. البته به نظرم اگر از ادبیات دستوری در مقابل ادبیات دستوری طرف مقابل استفاده شود، کاردرستی است. مثلاً وقتی امریکا و هم پیمانان او ازبرجام خارج شده و یا به تعهدات خود عمل نمی‌کنند، و بعد باپررویی و وقیحانه برای انجام وظیفه خود شرط وشروط قائل شده و با استفاده از ادبیات دستوری آن را مطرح می‌کنند، متقابلاً به‌کاربردن ادبیات دستوری ضروری است. اما حتماً باید چنین ادبیاتی را مدیریت کرد تا نتیجه معکوس ندهد.»
و در نهایت، سلامتی از وضعیت اصلاح‌طلبان گفته از اینکه «اصلاح‌طلبان با توجه به دو انتخابات گذشته احساس می‌کنند پشتوانه اجتماعی خود را به شکل سابق ندارند.»