سرمربی تراکتور: بازیکنان برای بازی با سپاهان آماده هستند

گروه ورزشی الف،   4000827081

سرمربی تراکتور تبریز گفت: وقت کمی برای آماده کردن تیم داشتیم اما بازیکنان از نظر روحی روانی برای بازی با سپاهان آماده شدند.

سرمربی تراکتور: بازیکنان برای بازی با سپاهان آماده هستند

زوونیمیز سولدوی در نشست خبری پیش از دیدار با سپاهان در لیگ برتر اظهار داشت: وقت کمی برای آماده کردن تیم داشتیم، ۳ تمرین بیشتر با تیم نداشتم و تا حدود زیادی با بازیکنان آشنا شدم.

براساس گزارش خبرگزاری فارس،‌ سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: تمرینات نسبتا خوبی داشتیم ولی نمی‌توان گفت که برای بازی کافی است اما بازیکنان از نظر روحی روانی برای بازی با سپاهان آماده شدند.

وی ادامه داد: در این چند روز شناخت خوبی نسبت به سپاهان پیدا کردم، تیم خوب و منسجمی است، تیم خوبی که شاید مدعی در لیگ امسال است و نفرات خوبی در این تیم بازی می‌کنند.

سولدوی در پایان خاطرنشان کرد: با دیدن چند فیلم از این تیم و موقعیتی که در جدول دارند که توانسته‌اند از ۴ بازی امتیازات خوبی نسبت به ما کسب کنند؛ ما هم بازیکنان را آماده کردیم تا بازی خوبی به نمایش بگذاریم.