استان ۱۵ میلیونی که یک شبکه تلویزیونی ندارد

گروه سیاسی الف،   4000804106

استاندار تهران با اشاره به اینکه این استان با جمعیت حدود ۱۵ میلیون نفری یک شبکه تلویزیونی اختصاصی ندارد گفت: این یک ضعف بزرگ برای پایتخت ایران اسلامی است.

 محسن منصوری  در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان تهران با اشاره به اینکه در تمامی استان های کشور یک شبکه استانی وجود دارد، افزود: مقامات استان ازاین طریق می توانند مشکلات و پیشنهادات خود را با مردم در میان بگذارند اما در استان تهران اینگونه نیست و تلاش می کنیم این ضعف بزرگ را از طریق مدیران صدا و سیما برطرف کنیم.

 به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه مجموعه مسائل تهران بزرگ، پیچیده و در هم تنیده است گفت: عرصه فرهنگ اساسا  بلند مدت است که البته باید در این خصوص برنامه ریزی  کنیم و  نباید خود را در خصوص فرهنگ مردم کنار بکشیم.

استاندار تهران با بیان اینکه در حوزه فرهنگ مدیران ادارات و دستگاه‌ها باید در جلسات حضور پیدا کنند تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به این موضوعات عزم جدی داشته و در عمل به مصوبات شوراهای بالادستی با جدیت بیشتری اقدام کنند.

وی تقویت الگوهای موفق مردمی را ضروری دانست و اظهار داشت: تهران بزرگترین چالش‌ها  و فرصت‌ها را دارد، در تهران، ورامین، پیشوا، قدس، شهریار، اسلامشهر و ملارد نیروهای جهادی و دیندار فراوانی داریم که بیشتر از چند دستگاه کار می‌کنند لذا باید از ظرفیت‌های مردمی برای پیشبرد اهداف استفاده کرد.

منصوری ادامه داد: ما در شهر و استان تهران با یک ظرفیت مواجه هستیم و بدنه شهرداری و شورای شهر و دولت یک بدنه مردمی و انقلابی است و در این زمینه منبر و هیأت و جلسات خانگی قرآن یک ظرفیت اختصاصی برای امت شیعه و کشور ما است که باید از این ظرفیت‌ها برای رواج معنویت و رفع بسیاری از معضلات فرهنگی بهره برد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران نیز با بیان اینکه امسال در شرایط حساسی قرار داریم گفت: با توجه به برخی مواضع خوب دولت و بدنه اجرایی کشور جا دارد ۱۳ آبان  باشکوه‌تر از هرسال برگزار شود چرا که سال گذشته این مراسم بدلیل شرایط کرونایی لغو شد.

حجت الاسلام سید محسن محمودی افزود: باید عامه مردم در این مراسم حضور داشته و نیز در فضاسازی شهری این امر دیده شود و ضرورت دارد که یوم الله ۱۳ آبان با استکبارستیزی و محکومیت جنایات آمریکا قوی‌تر از هر سال برگزار شود.

همچنین معاون سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نیز گزارشی از اقدامات این نهاد در مراسم پیاده روی اربعین حسینی و ایام ماه محرم ارائه کرد و گفت: امسال شهر تهران در ایام محرم جلوه و شکوه خاصی داشت.

حجت الاسلام میثم امرودی افزود: شهرداری تهران در هیات مذهبی و سیاه پوش کردن تهران و همچنین در پیاده روی اربعین حسینی در کنار مردم بود و مراسم ویژه ای امسال برگزار شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: عشق مردم به اباعبدالله الحسین(ع) سبب شد تا شاهد راهپیمایی جاماندگان اربعین باشیم و جلسه ویژه ای در خصوص این راهپیمایی در شورای فرهنگ عمومی استان تهران برگزار شد.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه امسال هفت نقطه برای تخلیه مترو در نظر گرفته شده بود گفت: طبق برآوردی که انجام شد، بیش از ۶۰۰ هزار نفر جمعیت از تهران با رعایت پروتکل های بهداشتی در این مراسم شرکت کردند.

همچنین رییس شورای فرهنگ عمومی استان تهران نیز  گفت: راهپیمایی اربعین نقش مهمی در ارتقا فرهنگ دینداری و انس با پیامبر (ص) دارد.

حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد نیز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان تهران افزود: باید طوری عمل کنیم که جامعه، آثار عملی جلسات را احساس کند و در این صورت است که می‌توانیم با امتیاز به عملکرد ها بررسی کنیم که تا چه میزان اثرگذاری داشته اند.

امام جمعه موقت تهران در ادامه عنوان داشت: رسالت سنگینی بر عهده ما است، کار فرهنگی به سهولت انجام نمی‌شود، اما مهم این است، که ما هرقدر که می‌توانیم، کار را درست تر انجام دهیم.