تولید سالیانه بیش از ١۴ هزار تن شیر و گوشت در شهرستان خاش

گروه سلامت الف،   4000729041
تولید سالیانه بیش از ١۴ هزار تن شیر و گوشت در شهرستان خاش

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش افزود: خاش با ٣٨٢ هزار رأس دام سبک و سنگین یکی از قطب های دامپروری استان بوده و سالیانه بیش از ١۴ هزار تن شیر و گوشت قرمز تولیدی شهرستان راهی بازار می‌شود.

به گزارش ایسنا- شیرزاد کمالی افزود: یکی از شاخص های بخش کشاورزی خاش در تولید گوشت مرغ است.

مدیر جهاد کشاورزی خاش تصریح کرد: این شهرستان با ۳۵ واحد مرغداری فعال، سالیانه با تولید ۵۵۰۰ تن گوشت مرغ بیشترین تولید گوشت مرغ در استان را داراست و از این حیث نه تنها شهرستان خودکفا بوده بلکه مازاد تولید نیز به شهرستان های مجاور عرصه می شود.

کمالی وجود صنایع تبدیلی و تکمیلی وغذایی را بعنوان مکمل زنجیره ارزش در بخش کشاورزی برشمرد و افزود: ۱۲ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در زمینه های تولید خوراک دام،  تولید فرآورده های لبنی، کشتار دام و طیور، پسته و ذرت وسایر بخش های مربوط مشغول فعالیت هستند.

وی به بخش کشاورزی شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: کل تولیدات بخش کشاورزی شهرستان بالغ بر١۵٣ هزارتن است که بخش اعظم زمینه اشتغال مردم منطقه را فراهم کرده است.

شیرزاد کمالی افزود: حدود ١٠ هزار و٣٠٠ هکتار از اراضی شهرستان خاش به کشت محصولات زراعی است که عمده ترین آنها گندم وجو،ذرت سبزیجات برگی وغده ای، گیاهان علوفه ای،برنج و... است.

وی با اشاره به توانمندی شهرستان در زمینه تولید محصولات باغی اظهار کرد: سطح زیر کشت باغات، ١٠ هزار هکتار است که سالیانه بالغ بر ۴٢ هزار تن میوه هایی نظیر خرما، انار، پسته، زردآلو، هلو، بادام، مرکبات، زیتون، توت گردو به بازار عرضه می کند.

کمالی شاخص های برتر خاش در محصولات زراعی و باغی را، در تولید سبزیجات برگی و غده ای علوفه،پسته، انار، زردآلو، توت و خرما برشمرد و گفت: خرمای ربی ارگانیک روتک دارای شهرت جهانی است.