مشاوره حقوقی آنلاین با شهرداد

گزارش بازرگانی،   4000417037

در دنیای امروزی همه افراد نیاز دارند قبل از اقدامات قانونی، اطلاعاتی راجع به آن کار بدست بیاورند. یکی از بهترین روش ها در دنیای دیجیتال، کمک گرفتن از وکیل حقوقی و مشاوره حقوقی آنلاین است. در این مقاله با وکیل حقوقی ، مشاور حقوقی و طلاق توافقی بیشتر آشنا خواهیم شد.

وکیل حقوقی کیست؟

کسی است که از جانب موکل اجازه داشته باشد در خصوص مسائل حقوقی، در مراجع قضایی یا غیر قضایی اقدام می کند و حدود اختیارات او، توسط موکلش مشخص می شود.

وظایف وکیل حقوقی چیست؟

  • تعهدات وکیل نسبت به موکل محدود به اختیاراتی است که در قرارداد وکالت بین آن دو نفر، بیان شده است.
  • تعهدات وکیل بستگی به این دارد که، وکیل تا چه اندازه و در چه موضوعاتی از موکل خود اختیار و اجازه پیگیری امور را داشته باشد. به عنوان مثال بین اختیارات وکیل شهرداری و وکیل طلاق تفاوت هایی وجود دارد که موجب تشریح وظایف وکیل حقوقی می شود.

چرا به وکیل حقوقی نیاز داریم؟

همانطور که خود درمانی در علم پزشکی گاهی موجب ضرر جسمی و روحی بیمار می گردد، در مسائل حقوقی نیز این گونه اعمال نظرها موجب ضرر و زیان مالی و حیثیتی می شود.

از طرف دیگر اگر اشخاص توانایی علمی مورد نیاز را داشته باشند، ممکن است وقت کافی نداشته باشند تا خودشان بتوانند در محاکم قضایی و یا برای پیگیری امور خود به مراجع زی‌ربط قضایی مراجعه نمایند.

مشاوره حقوقی آنلاین چیست؟

کسی که به واسطه‌ی دانش خود نسبت به قوانین، اصول و خدمات حقوقی می‌تواند به شرکت‌ها و افراد در زمینه‌های حقوقی مانند امور قراردادها، حل اختلافات و دعاوی به صورت آنلاین مشاوره دهد را مشاور حقوقی آنلاین میگویند.

در زمینه مسائل حقوقی برای جلوگیری از ضررهای احتمالی، استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین امری ضروری است.

مواردی که با مشاوره حقوقی آنلاین برطرف می شود

  1. با کمک مشاوره حقوقی آنلاین می توان انواع مختلف قراردادها را تنظیم کرد.
  2. می توانید از راهنمایی های مشاوره حقوقی آنلاین در امور کیفری و حقوقی بهره ببرید و از بروز ضررهای مالی جلوگیری کنید.
  3. در زمینه مهاجرت، امور تجاری بین المللی، مشاوره حقوقی آنلاین می تواند بسیار مفید باشد.

در زمان استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • سن یا جنسیت شخصی که به شما مشاوره حقوقی آنلاین می‌دهد، هیچ تاثیری در کیفیت مشاوره حقوقی ندارد.
  • قبل از دریافت مشاوره حتما در خصوص شخص مشاور یا موسسه مشاوره حقوقی تحقیق کنید. صرف تبلیغات برای اعتماد کافی نیست..
  • حتما با مشاور خود صادق باشید، جزییات پرونده و تمام مدارک را در اختیار او بگذارید تا او بتواند با بررسی تمام جوانب، بهترین راه‌حل‌ها را به شما ارائه کند.
  • برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین، مشاور و وکیل مورد نظر را با توجه به حوزه کاری و تخصص او انتخاب کنید.

طلاق توافقی به نفع زوجین است یا خیر؟

طلاق توافقی، یکی از اقسام طلاق بوده که در آن، زوجینی که قصد جدا شدن از یکدیگر را داشته، ابتدا بر سر مسائل مالی هم چون مهریه، نفقه، اجرت المثل و اموال مشترک و مسایل غیر مالی مانند حضانت فرزندان بعد از طلاق، توافق نموده و سپس به دادگاه مراجعه می نمایند.

دادگاه نیز با احترام به این توافق، چنانچه توافق بر خلاف مقررات آمره کشور نباشد، رای بر طلاق توافقی صادر نموده که این رای، گواهی عدم امکان سازش نامیده می شود.

ساده ترین و کم دردسرترین نوع طلاق، طلاق توافقی است که این روزها به دلیل رسیدگی و صدور رای در کوتاه ترین زمان ممکن، تبدیل به طلاقی رایج شده است.

طلاق توافقی چند مرحله دارد؟

از آنجا که در طلاق توافقی نیازی به مراجعه به داوری نمی باشد، می توان گفت که مراحل طلاق به شرح زیر می باشد:

  • مرحله اول: مراجعه به مراکز مشاوره خانواده بهزیستی
  • مرحله دوم: ثبت دادخواست طلاق در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
  • مرحله سوم: حضور در جلسه رسیدگی و صدور رای طلاق توافقی
  • مرحله چهارم: حضور در دفترخانه ازدواج / طلاق و اجرای صیغه طلاق

نحوه درخواست طلاق توافقی چگونه است؟

درخواست برای طلاق توافقی، مانند سایر درخواست­های طلاق مستلزم ثبت دادخواست طلاق از طریق دفاتر خدمات قضایی و پرداخت هزینه دادرسی آن می باشد. با این وجود، نحوه درخواست برای طلاق توافقی، دارای تفاوت هایی با نحوه درخواست برای انواع دیگر طلاق می­باشد.

یکی از این تفاوت ها آن است که تا زمانی که زوجین، گواهی انصراف از طلاق توافقی صادر شده از سوی مراکز مشاور خانواده بهزیستی را اخذ نکرده باشند، دادخواست طلاق آنها ثبت نشده و یا در صورت ثبت، به دادگاه ارجاع نمی شود.

چه مدارکی برای طلاق توافقی مورد نیاز است؟

  • اصل و کپی شناسنامه.
  • اصل و کپی کارت ملی
  • اصل و کپی عقد نامه یا سند ازدواج است.

علاوه بر این، اجرای صیغه طلاق توافقی مستلزم این است که زن در صورت باکره بودن، گواهی سلامت را به دفتر ثبت ازدواج و طلاق ارائه داده و در صورتی که باکره نباشد، گواهی عدم بارداری خود را به همراه گواهی عدم امکان سازش به دفترخانه برای ثبت طلاق ارائه کند.

طلاق توافقی چه مقدار زمان میبرد؟

مدت زمان طلاق توافقی توسط وکلای پایه یک دادگستری در مجموعه حقوقی وکلای عدالت کمتر از یک ماه می باشد.

سخن آخر:

با شناختن وکیل حقوقی و مشاوره حقوقی آنلاین میتوانیم کارهای حقوقی خود را بدرستی پیش ببریم و از نتیجه بدست آمده رضایت کافی را داشته باشیم. برای احقاق حق و حقوق، افراد نیاز به اطلاعات کافی قوانین و مقررات در هر حوزه دارند. برای کسب اطلاعات صحیح در زمینه حقوق می توانید به اپلیکیشن حقوقی شهرداد www.app.shahrdaad.com مراجعه کنید.