فرمانده مدیریت مقابله با کرونا در تهران: تزریق بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن در تهران / ارسال پیامک به واجدان شرایط فعال است

اجتماعی،   4000409059

زالی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن در تهران تزریق شده است.

تزریق بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن در تهران / ارسال پیامک به واجدان شرایط فعال است

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی، فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران صبح امروز در مراسم افتتاح مرکز تجمیعی واکسیناسیون در محله کردستان اظهار کرد: به دلیل اختلال ۱۰ تا ۱۴ روزه در تامین دُز دوم واکسن کرونا در تهران شاهد ازدحام در مراکز واکسیناسیون بودیم. برخی از مردم به اشتباه تصور می‌کردند،  سهمیه واکسن آن‌ها می‌سوزد.

او افزود: تمام افراد بالای ۷۰ سال و سایر افراد در اولویت که فاز دوم واکسن را دریافت نکرده اند، سهمیه آن‌ها محفوظ است.

زالی ادامه داد: در حال حاضر ۷۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در تهران راه اندازی شده است. طبق آمار ۲۵ درصد از مراکز تجمیعی واکسن در تهران وجود دارد.

فرمانده مدیریت مقابله با کرونا در تهران تصریح کرد: با افزایش و افتتاح مراکز تجمیعی واکسیناسیون جدید به دنبال جلوگیری از ازدحام هستیم

او بیان کرد: برنامه ما این است که مراکز تجمیعی را خارج از خانه بهداشت قرار دهیم تا کار‌های روتین مراکز بهداشتی، طبق برنامه انجام شود و واکسیناسیون عمومی و دچار اختلال نشود.

زالی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن در تهران تزریق شده است؛ در تلاشیم تا این روند در روز‌های آینده با سرعت بیشتری انجام شود. ارسال پیامک به واجدان شرایط فعال است و نوبت دهی براساس ارسال همین پیامک انجام می‌شود.

افزایش ۳۵ درصدی تست PCR در تهران

فرمانده مدیریت مقابله با کرونا در تهران یادآوری کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۷۶.۸ درصد مردم تهرانی شیوه نامه های بهداشتی رعایت می‌کنند؛ طبق آمار بالاترین درصد رعایت استفاده از ماسک کشور مربوط به تهران است.

او ادامه داد: با توجه به بروز امواج بیماری کرونا در کشور، انجام آزمایشات حدود ۳۵ درصد در استان تهران افزایش یافته است. 

فرمانده مدیریت مقابله با کرونا در تهران تاکید کرد: در هفته‌های اخیر اتحادیه‌ اصناف با تشکیل گشت‌های تلفیقی برای نظارت، کمک حال ما در کنترل بیماری بوده‌ است.

زالی گفت: در روزهای اخیر به صورت چشمگیری انجام آزمایشات PCR و رپید در دستور کار قرار گرفت که شناسایی زودتر بیماران، درمان سریع تر و جلوگیری از انتشار بیماری از جمله ویژگی های این آزمایش‌هاست.