ریابکوف: امیدواریم در مسیر باقیمانده با مانع مواجه نشویم

جهان،   4000312107

معاون وزارت خارجه روسیه می گوید مسیر کوتاهی تا احیای برجام باقی مانده حال آنکه امیدواریم در طی این مسافت، با مانع غیرقابل حلی مواجه نشویم.

ریابکوف: امیدواریم در مسیر باقیمانده با مانع مواجه نشویم

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی ریابکوف معاون وزارت خارجه روسیه می گوید در حال حاضر هیچ برنامه فوری مبنی بر برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای دخیل در مذاکرات هسته ای ایران وجود ندارد.

وی در این باره افزود: اگرچه در این زمانه خیلی چیزها به طور مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس صورت می گیرد و گزینه های زیادی پیش روی ما است؛ اما هنوز خیلی زود است که درباره دیدار وزرای خارجه صحبت کنیم.

ریابکوف همچنین ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین با موفقیت به سرانجام برسد. وی در این باره افزود: انتظار داریم مسیر کوتاهی که تا پایان موفقیت آمیز مذاکرات احیای کامل توافق هسته ای باقی مانده، با موانع غیرقابل حل مواجه نشود.

قرار است ساعت ۲۲ امشب به وقت تهران، کمیسیون مشترک برجام نشست رسمی دیگری داشته باشد و بعد، هیأت های مذاکره کننده برای مشورت به کشورهای خود بازگردند.

این در حالی است که سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران و رئیس هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین می گوید: اختلافات به نقطه‌ای رسیده که همه معتقد هستند که این طور نیست که حل نشدنی باشد، ولی به هر حال جزییات هم مهم است و مواضع قطعی ما مهم است که باید رعایت شود.