اعتراف «هاآرتص» به اقدامات وحشیانه صهیونیست‌ها ضد فلسطینیان

گروه جهان الف،   4000206100 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

صحنه های وحشتناک از جنایت اسرائیلی ها علیه مردم فلسطین در قدس اشغالی و مسجدالاقصی یادآور جنبش نئونازیسم صهیونیستی است .

اعتراف «هاآرتص» به اقدامات وحشیانه صهیونیست‌ها ضد فلسطینیان

به گزارش الف روزنامه القدس العربی در مقاله‌ای به نقل از روزنامه اسرائیلی هاآرتص نوشت،  شرایط «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این روزها یادآور وضعیت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در روزهای پایاینی ریاست جمهوری وی است: آشفتگی روانی، حملات هیستریک و متوسل شدن به هر روشی برای بقا در قدرت.

در ادامه مقاله القدس العربی آمده،  کاملا واضح است که دوره پایانی ترامپ و نتانیاهو کاملا شبیه یکدیگر بوده و همانطور که ترامپ به هر روشی متوسل می شد و حاضر نبود از کاخ سفید بیرون برود نتانیاهو نیز به همین روش عمل می کند. در روزهای پایانی ریاست جمهوری ترامپ ، رسانه‌های وابسته به حزب جمهوری خواه آمریکا تلاش کردند با ارائه داستان هایی درباره تقلب در انتخابات و دزدیده شدن آراء ترامپ، امیدها  برای ماندن وی در کاخ سفید را زنده کنند.  در حال حاضر نیز اعضای حزب لیکود به همین طریق شروع به تبلیغات در رسانه ها کرده اند.

به نوشته این روزنامه فرامنطقه‌ای، اما حوادث پنجشنبه شب در قدس اشغالی میزان شباهت میان نتانیاهو و ترامپ را به اوج رساند؛ زمانی که شهرکنشینان صهیونیست با شعارهای ضد عربی تحت‌عنوان «بازگرداندن کرامت یهودیان» با اقداماتی نژادپرستانه به سمت فلسطینیان یورش بردند و با حمله به خانه های فلسطینیان  و انجام اقدامات خشونت آمیز کودکان را به وحشت انداختند.  خبرنگار روزنامه هآرتص در این زمینه با انتشار کلیپ هایی از این صحنه ها در توییتر نوشت: ببینید این‌ها نئونازی‌های ما هستند.

روزنامه القدس العربی افزود، در تظاهرات خشونت آمیز آمریکا پس از شکست ترامپ در انتخابات، تظاهرکنندگان که تحت حمایت غیرعلنی ترامپ قرار داشتند فریاد می زدند: یهودیان جای ما را نخواهند گرفت. اینجا در قدس اشغالی یهودیان فریاد می زنند: مرگ بر اعراب. سازمان لهاوا اسرائیل قبل از حوادث روز پنجشنبه با فراخوانی در گروه های واتساپ اعلام کرد: امروز اعراب را خواهیم سوزاند. واژه‌ لهاوا در عبری معنای «شعله» می‌دهد و مخفف نام کامل این سازمان است: «جلوگیری از ادغام در سرزمین مقدس». منظور از «ادغام» هرگونه اختلاط یهودی با غیر یهودی است. این سازمان بنیادگرا که در سال ۲۰۰۵ تشکیل شده مخالف حضور مسیحی‌ها در اسرائيل و مخالف هرگونه رابطه یا ازدواج یهود‌ی‌ها با غیر یهودیان است.

 در ادامه این گزارش آمده است، همان آلودگی نژادپرستی در آمریکا که پس از رفتن ترامپ همچنان پابرجاست، بعد از رفتن نتانیاهو نیز همچنان در اراضی اشغالی ادامه خواهد داشت و این روزها بسیار خطرناک است. درواقع صهیونیسم نازی هر چند وقت یکبار قالب خود را تغییر می دهد و پرچم فاشیسم را بالا میبرد.  ترسناک ترین و تهدید آمیز ترین اتفاقی که اخیرا در قدس رخ داد، قتل عام فلسطینیان نبود (هرچند که این رخداد ها بسیار وحشتناک و ناامید کننده است)، اما ترسناک ترین مسئله  ظهور دوباره هویت واقعی افرادی است که به این اعراب حمله می کند.

این روزنامه نوشت، در این میان به نظر می رسد که جنبش‌های  نئونازی بر اسرائیل در حال توسعه هستند.  نخستین اشتباهی که موجب شد  اوضاع در محله کنونی به این صورت شود به دهه ۱۹۹۰ برمی‌گردد که شهرک های بزرگ  بر اساس ایدئولوژی های مذهبی توسط اسرائیلی ها ساخته شد و در این میان کسانی که غیر صهیونیست محسوب می شدند پرچم فاشیسم اسرائیل را به دست گرفتند.  این افراد که عقاید عجیب و غریبی دارند تلاش کردند جایگاه خود را در سرزمین غصبی فلسطین تثبیت کنند؛ اما متوجه شدند که اسکان در این سرزمین بدون نفرت افروزی علیه صاحبان اصلی آن ممکن نخواهد بود.  به این ترتیب  آن ها در کرانه باختری ساکن  و با افکار نژادپرستانه خود به مرور زمان تبدیل به افرادی شدند که نفرت عجیبی از اعراب دارند و طرفدار راست افراطی های اسرائیل هستند.

بر اساس گزارش القدس العربی، تصاویری که اخیراً از قدس منتشر می شود بسیار وحشتناک است، اما پوشش رسانه‌ای مناسب وجود ندارد؛ چرا که  رسانه ها کار پوشش خبری حوادث قدس را به وزیر امنیت داخلی و رئیس پلیس اسرائیل سپردند که آنها تنها اقدامات فلسطینیان را محکوم می کنند.  در این میان اشتباه نکرده ایم اگر بگوییم حملاتی که اخیراً شهرک نشینان اسرائیل علیه فلسطینیان در قدس و مسجدالاقصی ترتیب دادند بیانگر ظهور یک نئونازیسم اسرائیلی جدید است.

در حال حاضر رژیم صهیونیستی در یک بحران سیاسی عمیق به سر می‌برد. در دو سال گذشته چهار انتخابات برگزار شده و هنوز هیچ‌کس قادر به تشکیل کابینه نیست. همچنین بن‌بست طولانی درگیری های فلسطینی-صهیونیستی از یک سو و تلاش نتانیاهو برای در قدرت ماندن از سوی دیگر باعث التهاب در جامعه صهیونیستی شده است. حوادث تلخ پنجشنبه شب (22 آوریل 2021) برای همگان یادآور خطرات و عواقب پیش‌بینی‌ناپذیر این التهاب است؛ روزی که در آن صدای پای فاشیسم در خیابان‌های مقدس‌ترین شهرها شنیده شد.