مرغ‌های درشت ۳.۵ درصد دورریزِ بیشتر و گوشتِ کمتر دارند

اقتصادی،   3991015119

بررسی‌ها نشان می‌دهد مرغ‌های درشت حدود ۳.۳درصد گوشت کمتری می‌دهند، و خرید مرغ سایز با وزن ۱.۲کیلوگرمی تا ۱.۵کیلوگرمی برای خانوار بصرفه‌تر است.

مرغ‌های درشت ۳.۵ درصد دورریزِ بیشتر و گوشتِ کمتر دارند

تسنیم نوشت: مرغ درشت و متوسط، هرکدام طرفداران خود را داشته‌اند. گرچه بسیاری از مردم می‌دانند که مرغ با جثۀ متوسط، سالمتر است، اما عموماً طی سال‌های اخیر، مرغ چاق با این نگاه که «مجلسی‌تر» است، مهمان مجالس ما بوده‌اند و مرغ‌های کوچکتر به حاشیه رفته بودند.

همچنین پیشتر تصور می‌شد نسبت گوشت به دورریزها در مرغ چاق یا درشت به‌نسبت بیشتر باشد، این تصور میان مردم وجود داشت، اما شاید تا به امروز کسی دقیقاً بررسی نکرده باشد که کدام‌یک به مصرف‌کننده گوشت بیشتری می‌دهد و بصرفه‌تر است.

در این گزارش با یک آزمایش ساده (اما البته زمان‌بر) این موضوع را بررسی کردیم که کدام‌یک از این دو ـ مرغ‌های بالای 2.5 کیلوگرم یا مرغ‌های زیر 1.8 کیلوگرم ـ گوشت بیشتری دارند، نتایج جالب این آزمایش را در ادامه در اختیار شما قرار می‌دهیم.

برای این آزمایش 10 مرغ متوسط با مجموع وزن لاشۀ 26 کیلو و 640 گرم و 10 مرغ سایز با مجموع وزن 16 کیلو و 300 گرم را به‌اصطلاح پاک می‌کنیم و چربی آن را می‌گیریم، سپس وزن هر دو گروه را دوباره با هم مقایسه می‌کنیم، نتایج این آزمایش به‌شرح زیر بوده است:

نتایج نشان داد که مرغ متوسط 1.3 درصد گوشت بیشتری به ما داد.

ارقام جدول زیر نشان می‌دهد خریداران مرغ درشت، نهایتاً به‌میزان حدود 3.3درصد گوشت کمتری به‌دست می‌آورند.