تغییرات ویزای سرمایه گذاری استرالیا در سال ۲۰۲۱

گزارش بازرگانی،   3991006104

رکورد قابل توجه استرالیا در رشد اقتصادی برای بیست و هشتمین سال متوالی، استرالیا را به یک محیط امن و با خطر پایین برای انجام کسب و کار یا شروع یک فعالیت تجاری تبدیل کرده است. "ويزاي سرمايه‌گذاري استراليا" که يکي از مناسب‌‌ترين روش های مهاجرت به استرالیا است، در سال 2012 توسط دولت معرفي شد.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا با هدف کارآفرینی و راه‌اندازی بیزینس در استرالیا به مهاجران تعلق می‌گیرد. این ویزا شامل کسانی خواهد شد که صاحب تجارت و یا دارای توان مالی بالا برای سرمایه‌ گذاری هستند. برای اخذ این ویزا، باید سرمایه‌گذاری و کسب و کار، در خاک استرالیا انجام شود.

این ویزا شامل سه ساب کلاس ۱۸۸، ۸۸۸ و ۱۳۲ می‌شود.

ویزای ۱۸۸ که ویزای سرمایه گذاری موقت است در حال حاضر ۴سال و سه ماه اعتبار دارد و نیازی به مدرک زبان انگلیسی ندارد، همین موضوع ویزای سرمایه گذاری استرالیا را به یک ویزای محبوب تبدیل کرده است. متقاضی بعد از دریافت این ویزا تا ۲ سال باید وارد خاک استرالیا شود، سرمایه خود را به این کشور منتقل کند و بیزینس خود را راه‌اندازی کند.

بعد از این روند متقاضی می‌توانست بعد از این ۲ سال و راه‌اندازی بیزینس به شرط زیان‌ده نبودن آن برای ویزای دائم یعنی ویزای ۸۸۸ درخواست بدهد و برای همیشه در استرالیا زندگی و کار کند.

تغییرات ویزای سرمایه گذاری استرالیا

اما در روزهای آخر سال ۲۰۲۰ اداره مهاجرت استرالیا اخباری از تغییرات جدید ویزای سرمایه گذاری استرالیا منتشر کرد.

اولین تغییر ویزای ۱۸۸ استرالیا مدت زمان آن است. زمان این ویزا در گذشته ۴سال و سه ماه بود که الان به ۵ سال افزایش یافته است.

در شرایط قبلی بعد از ۲ سال اقامت در استرالیا متقاضی می‌توانست برای ویزای دائم سرمایه‌گذاری یعنی ویزای ۸۸۸ درخواست دهد اما بعد از اعمال تغییرات جدید این مدت به ۳ سال می‌رسد و متقاضی بعد از ۳ سال زندگی در استرالیا می‌تواند برای ویزای ۸۸۸ اقدام کند.

بر اساس شرایط قبلی کسانی که قصد اقدام برای ویزای ۱۸۸ استرالیا را داشتند باید صاحب بیزینسی بودند که حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا گردش مالی داشت و مجموع دارایی‌های شخص متقاضی به ۸۰۰ هزار دلار استرالیا می‌رسید، اما این ارقام در آپدیت جدید شرایط ویزای سرمایه گذاری تغییر کرده است و گردش مالی بیزینس فرد متقاضی باید ۷۵۰ هزار دلار باشد و مجموع دارایی‌های او به ۱میلیون و ۲۵۰ هزار دلار برسد. نکته مهم آنکه معیار تبدیل ریال به دلار برای محاسبه اعداد بالا بر اساس نرخ دلار بانک مرکزی که در حدود سه هزار تومان است، در نظر گرفته می‌شود.

اداره مهاجرت در خبر خود اعلام کرد که این سه تغییر بزرگ از جولای ۲۰۲۱ اعمال می‌شود و شامل پرونده‌هایی است که بعد از جولای به جریان می‌افتد.

با توجه به تغییراتی که بالاتر مطرح کردیم بهتر است کسانی که شرایط و قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را دارند قبل از جولای ۲۰۲۱ یعنی تا ۶ ماه دیگر درخواست خود را ثبت کنند و پرونده مهاجرتی خود را باز کنند.

اگر قصد دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا را دارید یا اطلاعات بیشتری در مورد مهاجرت به استرالیا می خواهید کسب کنید با مشاورین ما در گروه مهاجرتی پاسارگاد تماس بگیرید تا با ارائه راهکارهای متناسب با شرایط شما در مسیر مهاجرتی خودتان همراه شما باشیم.

منبع: شبکه اطلاع رسانی طلا، سکه و ارز