برداشت زرشک در خراسان جنوبی

گروه عکس الف،   3990905021 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

زرشک یکی از محصولات استراتژیک خراسان جنوبی است که بیش از ۱۷ هزار و ۷۲۶.۵ هکتار زیر کشت این محصول منحصر به فرد است.

محصولی که علاوه بر تضمین اشتغال روستاییان، هر سال به میزان کم (کمتر از سه درصد)، به بیش از ۳۰ کشور دنیا از جمله روسیه، آلمان، استرالیا، اتریش، هلند، امارات متحده عربی و آمریکا صادر می‌شود و در این زمینه نیاز به توجه ویژه دارد.

از زرشک برای درمان بیماری‌های آرتریت، مشکلات صفراوی، کاهش تب، التهاب طحال، آماس زبان، زرد زخم، کمردرد، از بین بردن کرم‌های حلقوی، مشکلات قلبی، مشکلات کبدی و تب‌خال نیز استفاده می‌شود.

گفتنی است، برداشت زرشک از نیمه مهرماه آغاز و تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد، پیش بینی می‌شود، امسال ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن زرشک از سطح زیر کشت این محصول در استان برداشت شود.