بیادی: برخی شخصیت‌ها فعالیت انتخاباتی را شروع کرده‌اند

گروه سیاسی الف،   3990726027

«حسن بیادی» فعال سیاسی اصولگرا و دبیرکل جمعیت آبادگران گفت: به نظر می رسد برخی از شخصیت های سیاسی که امید به پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را دارند ،فعالیت‌های تبلیغاتی و انتخاباتی زودهنگام را شروع کرده اند.

فعالیت انتخاباتی با پوشش رسیدگی به مشکلات مردم این روزها استراتژی برخی شخصیت های سیاسی شده که  گمانه حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده و فتح پاستور  در مورد آنها مطرح است. برخی مسئولان با عدول از دستورالعمل‌های بهداشتی که ستاد ملی کرونا به همگان اعلام کرده اقدام به حضور در بیمارستانها با تعداد زیادی همراه می کنند. این در حالی است که با اوج گرفتن دوباره کرونا در کشور، رعایت این دستورالعمل‌ها مورد تاکید مسئولان بهداشتی است و همواره مردم دعوت به عمل به این نکات بهداشتی می‌شوند و ملزم بودن مقام های بلند پایه کشور به این نکات می‌تواند همراهی مردم را هم با سیستم بهداشت و درمان کشور افزایش دهد.

از سوی دیگر مولفه‌ای که باعث شده برخی تحلیل گران و ناظران سیاسی این نوع اقدامات را انتخاباتی و تبلیغاتی ارزیابی کنند نسبت سرکشی از بیمارستان‌ها با وظایف مسئولانی است که این رویکرد را اتخاذ کرده‌اند. در حالی که کشور درگیر تحریم و کرونا است و سخت‌ترین شرایط خود را سپری می‌کند مردم انتظار دارند که مقام ها و نهادهای مختلف با عمل به وظایف خود باری از دوش آنان بردارند .

این رویکرد در حالی عملیاتی شده که بعضا علاوه بر عدول از پروتکل‌های بهداشتی به نظر می‌رسد برای دست یافتن به وضعیت بیماران کرونایی در مرکز پایتخت چندان نیازی به حضور فزیکی آن هم با همراهی مشاوران و خبرنگاران نباشد. حتی اگر این مقام ها که قصد اطلاع یافتن از وضعیت بیمارستان‌ها را دارند می‌توانند به نوعی رفتار کنند که این شائبه‌ها ایجاد نشود.  همچنین چنانچه این رویکردها در جهت دوگانه سازی در کشور و بهانه قرار دادن  مسائل برای تخریب دولت قرارگیرد، مغایر با تلاش برای حل مشکلات مردم  است.

در گفتگو با «حسن بیادی» دبیرکل جمعیت آبادگران و فعال سیاسی اصولگرا این رفتارهای انتخاباتی زودهنگام  و همچنین پیامدهای چنین رفتارهایی را مورد بررسی و تحلیل قرار دادیم.

بیادی در پاسخ به این پرسش که تحلیل گران اقدامات اخیر برخی مقام ها در سفر به استان‌ها و بازدید از بیمارستان‌ها در شرایط کرونایی را انتخاباتی ارزیابی می‌کنند تحلیل شما چیست، گفت: نوع فعالیت برخی مقام ها به گونه ای گسترده است که هر کاری را برنامه ریزی کنند و یا هر حرکت و طرحی  را در راستای منافع مردم انجام دهند ممکن است این شائبه‌ها ایجاد شود. البته مقامات هم می‌توانند با رعایت برخی نکات خود را در معرض این گمانه‌زنی‌ها قرار ندهند.

وی ادامه داد: البته هیچ سازمان نظارتی بدون حبّ و بغض نداریم که بصورت عادلانه این مسائل را بر اساس قانون پیگیری کند و در این اوضاع وانفسای سیاسی و اقتصادی همه کسانی که امید پیروزی در انتخابات را دارند هم این نوع فعالیت‌های انتخاباتی  را در زمینه‌های مختلف انجام می‌دهند و گریزی از آن نیست. در این بین باید فعلا قضاوت را به افکار عمومی سپرد و مردم می‌توانند داوری کنند که قصد افراد از اقداماتی که انجام می‌دهند چیست.


دبیرکل جمعیت آبادگران همچنین در پاسخ به این سوال که به نظر شما با توجه به شرایط کشور درگیر شدن برخی مسئولان و  شخصیت های سیاسی با بحث‌های انتخاباتی در حالی که هنوز ۹ ماه به انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده اقدام مثبتی است یا زود هنگام می‌دانید، هم بیان داشت: متاسفانه سیستم و قوانین مدیریت اجرایی کل کشور دارای نواقصی جدی است و انتخابات هم از این مشکل مستثنی نیست و تازمانی که سیستم مدیریتیاز نوع مدیریت جزیره‌ای باشد، اوضاع همین گونه است .