وزیر امور خارجه سوئیس: دیپلماسی علمی راهکاری برای تعامل بهتر کشورها در شرایط تحریم است

گروه جهان الف،   3990615192

وزیر امور خارجه سوئیس گفت: با وجود شرایط دشوار تحریم‌ها و سخت بودن ارتباطات میان کشورها، دیپلماسی علمی راهکاری برای تعامل بیش از پیش کشورها در راستای صلح و آشتی است.

به گزارش مهر، در نشست مشترک نمایندگان دانشگاه صنعتی اصفهان با وزیر خارجه و سفیر سوئیس در تهران، وزیر خارجه سوئیس ضمن قدردانی از فعالیت‌های علمی بین المللی این دانشگاه به عنوان مرجع همکاری‌های علمی ایران و سوئیس، بر استمرار و ارتقای این همکاری‌ها تأکید کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه سوئیس با تشریح دیدگاه‌ها و سیاست‌های این کشور درباره تعاملات علمی بین المللی، بر توسعه دیپلماسی علمی میان دو کشور تأکید کرد.

ایگنازیو کاسیس تاکید کرد: با وجود شرایط دشوار تحریم‌ها و سخت بودن ارتباطات میان کشورها، دیپلماسی علمی راهکاری برای تعامل بیش از پیش کشورها در راستای صلح و آشتی است.

مسئول میز سوئیس و مدیر مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به تاریخچه همکاری علمی میان ایران و سوئیس، به ارائه گزارشی از روند تشکیل میز سوئیس به عنوان مرجع ملی همکاریهای علمی بین‌المللی میان دو کشور پرداخت.

سیما فاخران افزود: تعیین روز مشترک علم ایران و سوئیس پیشنهاد ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان به نمایندگی از وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران به منظور بررسی بیش از پیش توسط وزرای خارجه دو کشور است.

پیگیری موضوع دیپلماسی علمی برای خواهرخوانده‌های اصفهان

وی با بیان اینکه موضوع دیپلماسی علمی را برای خواهرخوانده‌های اصفهان در حال پیگیری هستیم، اضافه کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان نماینده ایران، طی سال‌های گذشته ارتباطات مستمر علمی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور سوئیس داشته است.

محمدجواد امیدی قائم مقام رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در امور بین‌الملل و توسعه زیرساخت‌های فناوری نیز در این دیدار گزارشی از ابزارهای حمایتی از پژوهش‌های مشترک دانشمندان ایرانی و سوئیسی و توسعه همکاری‌های آینده ارائه کرد.

گفتنی است سفر هیئت بلندپایه سوئیسی به ایران، به مناسبت یکصدمین سالگرد آغاز روابط دیپلماسی میان دو کشور انجام گرفته و طی دو روز آینده و دیدار با مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد یافت.

به گزارش مهر، پس از سفر رئیس جمهور سوئیس به تهران سال ۱۳۹۵ و متعاقب آن سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به کشور سوئیس در سال ۱۳۹۷، در چهارچوب نقشه راه همکاری‌های مشترک دو کشور، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مرجع ملی همکاریهای علمی بین‌المللی دو کشور تعیین و میز سوئیس در این دانشگاه تأسیس شد.