شناسایی سلول های مغزی که هوس خوردن شکر ایجاد می کنند

گروه سلامت الف،   3990423002

محققان موفق به شناسایی سلول هایی در مغز انسان شده اند که هوس و علاقه به خوردن شکر را در افراد ایجاد می کنند. با کنترل این سلول ها می توان میزان مصرف شکر در انسان ها را مدیریت کرد.

به گزارش فارس به نقل از مدیکال نیوز، اکثر مردم به خوردن غذاها و دسرهای شیرین علاقه دارند، اما زیاده روی در این زمینه منجر به چاقی و ابتلا به بیماری دیابت می شود. درک سازوکارهای ایجادکننده علاقه به مصرف شکر و دستکاری آنها موجب کاهش مشکلات سلامتی می شود.

بررسی های جدیدی که در این زمینه در دانمارک صورت گرفته نشان می دهد که هورمونی به نام FGF21 یا با نام کامل fibroblast growth factor 21 نقش مهمی در متعادل سازی مصرف انرژی، کنترل وزن بدن و ایجاد حساسیت نسبت به مصرف انرژی ایجاد می کند.

تحقیقات تازه نشان می دهد این هورمون که در کبد انسان در واکنش به افزایش سطح شکر ساخته می شود، علائمی را به برخی سلول های مغزی مخابره می کند و با مداخله در این ارتباطات می توان تمایل انسان به مصرف بیش از حد شکر را کنترل کرد.

بر اساس بررسی های انجام شده، هورمون FGF21 سلسله اعصاب گلوتاماتریک مغز را درگیر می کند و ارسال آنها برای اعصاب هیپوتالاموس می تواند تمایل انسان به مصرف شکر را کاهش دهد.