به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، باز شدن رستوران ها همراه با موج پیش رونده ویروس کرونا شرایط را برای افراد خطرناک تر خواهد کرد زیرا با شیوع بیشتر بیماری، مهار و کنترل آن برای تمام افراد سختتر خواهد شد. طبق بررسیهای ستاد ملی مبارزه با کرونا، مراکز تهیه و توزیع غذا، به خصوص رستورانها جزو مشاغل پرخطر شناخته شده اند.
اگرچه فعالیت رستورانها شروع شده است، اما کارشناسان همچنان توصیه میکنند فعلا از رفتن به رستوران خودداری کنید و اگر هم میروید این نکات را رعایت کنید.
چه کسانی باید بیشتر احتیاط کنند؟
در این شرایط افرادی که بالای ۶۵ سال سن داشته و بیماریهای زمینهای دارند باید بیشتر از قبل مراقب خود باشند.
در چه شرایطی باید قید رستوران را زد؟
-کارکنان ماسک نداشته باشند.
- ورودی یا اطراف صندوق شلوغ باشد.
- فاصله صندلی ها کمتر از ۲ متر باشد.
هنگام ورود به رستوران، به این نکات توجه کنید
- اگر بیمار هستید در منزل بمانید.
- بلافاصله قبل از سفارش و خوردن غذا مورد نظر حتما دستهای خود را بشویید.
- ساعات و رستورانهای خلوت تر را انتخاب کنید.
- بعد از صرف غذا بلافاصله رستوران را ترک کنید.
- رستورانهایی که در مکانهای آزاد وجود دارند را انتخاب کنید.
- فقط برای خوردن و آشامیدن ماسک خود را بردارید.
- سعی کنید دست شما با هیچ سطحی تماس پیدا نکند و حتما همراه خود یک ژل ضدعفونی کننده داشته باشید.
- حتیالامکان غذا را سفارش داده و در منزل یا محل کار گرم کرده و سپس میل کنید.