حریرچی: روند ابتلا به کرونا در استان اصفهان سیر نزولی نداشته است

گروه اجتماعی الف،   3990125106

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: روند ابتلا به کرونا و مرگ و میر حاصل از آن در استان اصفهان حدود ۲۰ روز است که سیر نزولی قابل توجه نداشته است.

به گزارش روابط عمومی استانداری اصفهان، ایرج حریرچی، (دوشنبه- ۲۵ فروردین) در حاشیه بیست و پنجمین جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: استان اصفهان اگر چه در کنترل بیماری کرونا به خوبی عمل کرده، اما ۲۰ روز است که روند ابتلای بیماری در خط افقی ثابت حرکت کرده است.

وی ادامه داد: در اکثر استان ها و در مجموع کشور روند ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن روند نزولی داشته است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در ۶ استان نیز روند ابتلا به کرونا سیر صعودی تدریجی داشته و در برخی استان ها از جمله اصفهان سیر صعودی یا نزولی چشمگیری نداشته و در یک خط صاف حرکت کرده است.

وی تاکید کرد: استان اصفهان اگر چه در کاهش بیماری موفق بوده است، ولی در ۲۰ روز گذشته روند نزولی مورد انتظار را نداشته است.

حریرچی گفت: در بیست و ششمین جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا تصمیمات خوبی اتخاذ شد و امید است با اقدامات بیشتر شاهد روند نزولی بیشتری باشیم.

وی با اشاره به سه راهبرد اصلی وزارت بهداشت در مدیریت بیماری کرونا، ادامه داد: اولین راهبرد فاصله گذاری اجتماعی هوشمند حداکثری است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افزود: این راهبرد به این معنا است که مردم بدانند هنوز سیاست در خانه ماندن باید ادامه داشته باشد و خروج از منزل برای کارهای غیر ضروری مثل دید و بازدیدها، مسافرت، خریدهای غیر ضروری و امثال آن انجام نشود.

وی شناسایی بیماران بدون نشان را دومین راهبرد در مقابله با بیماری کرونا دانست و گفت: ۸۰ درصد افراد آلوده، افراد کم علامت و بی علامتی هستند که می توانند با جابجایی، این ویروس را در جامعه منتشر کنند و تلاش ما آن است که این افراد در مراحل اولیه شناسایی شوند.

حریرچی تصریح کرد: سومین راهبرد، شناسایی و جداسازی افرادی است که با بیماران و افراد ناقل مرتبط بوده اند که این اقدام در استان زنجان به صورت آزمایشی انجام و به سایر استان ها نیز تسری پیدا خواهد کرد.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خاطرنشان کرد: شناسایی این افراد در خانواده، محل کار و تعاملات و جداسازی آن‌ها و قرنطینه در منزل ضروری است زیرا اگر چنین افرادی مبتلای قطعی شوند می توانند ویروس را به دیگران سرایت دهند.