خیر‌خواهان خوب _ خیر‌خواهان بد/چه کسی دچار سندرم توهم توطئه است؟

بیژن مقدم،   3990114090 ۷۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۶ تکراری یا غیرقابل انتشار
خیر‌خواهان خوب _ خیر‌خواهان بد/چه کسی دچار سندرم توهم توطئه است؟

 بسیار پیش آمده است که دشمنان این ملت و ابزار های رسانه ای آنها مواردی را علیه نظام جمهوری اسلامی مطرح کرده و بعد از مدتی خودشان گرفتار همان موضوع شده و مانده اند که حالا چگونه آن را تحلیل کنند . اگر با همان منطق قبلی به سراغ موضوع بروند که قطعا خودشان هم محکوم اند . البته گاهی هم فراموشی کار دست آن‌ها داده است.

در ماجرای شیوع ویروس کرونا همین اتفاق افتاد و رسانه های خارجی به ویژه شبکه های فارسی زبان ، ایران را متهم به پنهان کاری ، عدم رسیدگی به بیماران ، پرهیزعمدی از اقدامات پیشگیرانه و بی مبالاتی در سطح مسئولان کردند. تا آنجا‌ که گفتند چرا فلان نماینده مجلس ، معاون وزیر بهداشت و یا کادر درمانی مبتلا به کرونا شده اند ؟!  و این نشان دهنده سهل‌گیری و عدم آگاهی و .... است . و حتی ترامپ در نمایشی ساختگی تلاش می کرد با دست دادن با حاضرین به دنیا بگوید ببینید اینجا همه چیز در امن و امان است و ما نگرانی نداریم !

چرخ روزگار چرخید و بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس مبتلا به کرونا شد .خاندان سلطنتی بریتانیا  مبتلا شدند . اعضای کنگره و نظامیان آمریکا به علاوه کادر درمانی نیز مستثنی نبودند .

ترامپ تا به خودش آمد دید ، با بیش از ۲۵۰ هزار نفر مبتلا و بیش از ۶ هزار جانباخته(تا روز 15 فروردین 99)در صدر جدول جهانی گرفتاران به این ویروس قرار گرفته است .

آمریکا برای آنکه ژست بگیرد و با چند جعبه کمک ارسالی اش عکس یادگاری بگیرد ، اعلام کرد اگر ایران « درخواست » کند ، حاضر است کمک کند . 

این دروغ بزرگ درحالی مطرح می‌شد که نیویورک تایمز در مقاله ای به تاریخ 1 آوریل 2020 اعلام کرده :« ایالات متحده تحریم هایش را در هفته های اخیر افزایش داده و این تحریم ها خرید و فروش هرگونه کالا از جمله تجهیزات پزشکی را غیر ممکن کرده است .» 

در‌ همین مقاله عدم پذیرش کمک های آمریکایی از سوی ایران به لحاظ سیاسی غیر قابل دفاع بیان شده است . 

نیویورک تایمز اعتراف می‌کند، ترامپ فرصت طلبانه به‌دنبال سو‌استفاده از ویروس کرونا برای اعمال فشار بیشتر و مجبور کردن ایران به پذیرش شروط خود است .

وقتی رهبر انقلاب اعلام کرد «آمریکایی‌ها خودشان متهم به تولید این ویروس هستند البته نمی‌دانیم این اتهام چقدر صحت دارد اما با وجود این اتهام، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می کند.» ، کلی سروصدا و جنجال راه انداختند که چرا باید دست رد به سینه خیرخواهان زده شود . و کلی در ستایش ترامپ و تقبیح ایران نوشتند و گفتند . 

این اتفاق بار دیگر وقتی ایران اعلام کرد نیازی به تیم 9 نفره پزشکان بدون مرز ندارد افتاد و فضایی علیه نظام تصمیم گیری در کشور راه افتاد . 

هرچند بهانه این جو سازی را ناهماهنگی دستگاه‌های اجرایی خودمان ( وزارت خارجه و وزارت بهداشت ) فراهم کردند . 

حرفشان این بود که مسئولان ایرانی دچار توهم توطئه اند و هر دست خیری را به عنوان اینکه توطئه ای پشت آن پنهان است تلقی می‌کنند.غافل از اینکه بار دیگر در چاه تحلیل های دوگانه خواهند افتاد.

فارن پالیسی به عنوان یک نشریه معتبر آمریکایی که توسط ساموئل هانتینگتون بنیان‌گذاری شد ، در شماره 30 مارس 2020 در مقاله ای به قلم “ الیزابت برا “ با انتخاب ترکیب بندی جالب با عنوان “خیرخواهان بد” اعلام کرد :« نگران خیر خواهان بد باشید !! چین و روسیه در حال ارسال کمک‌های امداد‌پزشکی به ایتالیا و سایر کشور های کرونا زده هستند اما انگیزه های آنها چندان خیر‌خواهانه نیست . »

آن‌ها به خودشان حق میدهند  کمکهای چین و روسیه را پوششی برای اقدامات توطئه آمیز قلمداد کنند اما به ما حق نمیدهند دست رد به سینه گرگی خشن و دولتی تروریست چون آمریکا بزنیم.

آیا این‌ها همان کسانی نیستند که ایران را به خاطر نپذیرفتن کمک‌های آمریکا و پزشکان بدون مرز ( که حتی یک پزشک متخصص هم در میان آنها نبود ) متهم به توهم توطئه می‌کردند و می‌گفتند رفتار ایران غیرقابل فهم است و حالا خود نیکوکاران را به نیکوکاران بد و خوب تقسیم می‌کنند ؟!

برخی مخالفان ورود پزشکان بدون مرز به ایران اعلام کردند: اعتمادی به این پزشکان نداریم و ممکن است آنها در پی جمع آوری اطلاعاتی برای کشور های خاص باشند ضمن آنکه تیم اعزامی فاقد توانایی های مورد انتظار بوده و درحالی که در مدت کوتاهی ده‌ها هزار تخت بیمارستانی توسط ارتش برپا شده است ، این تیم با 48 تخت! وارد ایران شده اند و رسانه های غربی و فارسی زبان وابسته این اظهارات را به تمسخر گرفتند و آن را به وجود سندرم توهم توطئه در مقامات ایرانی تفسیر کردند . 

اما همانها در تفسیری دوگانه ارسال تجهیزات پزشکی از سوی چین به ایتالیا را کمک قطره ای در دریا دانسته و آن را فاقد ارزش اعلام کردند و نوشتند :« اگر چینی ها دوستان واقعی ایتالیا بودند ، ده‌ها هزار دستگاه تنفس مصنوعی می‌فرستادند نه 70 دستگاه . و نتیجه گیری می‌کنند که :« پکن از این مسأله برای تبلیغات در عرصه عمومی استفاده می‌کند .» 

در خصوص ترکیب تیم های پزشکی اعزامی از روسیه به ایتالیا ، فارن پالیسی به نقل از استامپا روزنامه ایتالیایی می‌نویسد :« بسیاری از تجهیزات ارسالی روسیه غیرقابل استفاده بوده و کارشناسان اعزامی (پزشکان) افسران امور بیولوژیک ، شیمیایی و هسته ای بودند و به ندرت کادر پزشکی در میان آنها دیده می‌شد » 

با این وصف آیا ایرانی ها دچار توهم توطئه هستند و اقدامات خیرخواهانه را بی منطق رد میکنند و دنبال منافع مردم خود نیستند ؟ خیر .

 اینها واقعیت‌های جهان پیرامون ماست . هر مقدار در دشمن شناسی دقیق تر باشیم و هوشمندانه عمل کنیم بیشتر می‌توانیم از منافع مردم‌ خودمان حتی در بحرانی ترین شرایط دفاع کنیم . به شرطی که از تهمت ها و انگ‌های کهنه و سوخته آنها نهراسیم . 

و‌ایمان داشته باشیم که وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖوَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ

تصویر مقاله فارن پالیسی