تخریب بی سابقه خانه های فلسطینی در سال ۲۰۱۹

گروه جهان الف،   3980805056 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک گروه حقوق بشری در سرزمین های اشغالی اذعان کرد اسرائیل در سال ۲۰۱۹ تعدادی بی سابقه از منازل فلسطینی ها را در بیت المقدس شرقی تخریب کرده است. 

تخریب بی سابقه خانه های فلسطینی در سال ۲۰۱۹

به گزارش الف بت سلم در این گزارش اعلام کرد در این مدت 140 باب از منازل مسکونی فلسطینی ها ویران شد که بالاترین نرخ تخریب منازل فلسطینی در 15 سال گذشته بوده است. 

این گزارش می افزاید در نتیجه این اقدام صهیونیست ها، 238 فلسطینی ازجمله 127 کودک آواره شده اند. 

دومین میزان بالای تخریب منازل فلسطینی ها در سال 2016 رخ داده بود که در آن 92 منزل ویران شدند. 

از سال 2004 که بت سلم فعالیت خود را در ثبت تخریب منازل فلسطینی در شرق بیت المقدس آغاز کرد، 949 منزل ویران شده و بیش از 3 هزار فلسطینی آواره شده اند.

پس از اشغال بیت المقدس شرقی و کرانه باختری در سال 1967، اسرائیل به صورت غیرقانونی 70 هزار دونوم از سرزمین های فلسطینی را غصب کرد و محدوده تحت اشغال بیت المقدس را تا دهها شهرک فلسطینی گسترش داد. 

حدود 350 هزار فلسطینی ساکن بیت المقدس شرقی هستند که پس از اشغال این شهر، "اقامت دائم" دریافت کردند؛ در حالی که ساکنان یهودی شهروندی کامل دارند. 

40 درصد از جمعیت بیت المقدس فلسطینی هستند، با این وجود شهرداری این شهر تنها 15 درصد از بیت المقدس را برای اسکان آنها اختصاص داده است. 

به گزارش بت سلم، قوانین شهری در بیت المقدس به شدت علیه فلسطینی ها و تبعیض آمیز است، به گونه ای که برای آنها کسب جواز ساخت و ساز بسیار طولانی بوده و دهها هزار دلار هزینه دارد در حالی که بسیاری از فلسطینی های ساکن بیت المقدس زیر خط فقر زندگی می کنند.

به گزارش سازمان ملل، دستکم یک سوم از منازل فلسطینی های ساکن بیت المقدس شرقی، مجوز اسرائیل را ندارند و به این دلیل بیش از 100 هزار فلسطینی در معرض خطر آوارگی قرار دارند. 

در همین حال با افزایش تعداد شهرک نشینان صهیونیست در شرق بیت المقدس، فلسطینی ها برای حفظ منازلشان به سختی تلاش می کنند. سازمان شهرک نشینان اسرائیل هم با حمایت تل آویو، دهها مِلک فلسطینی ها را در این منطقه اشغال کرده و برای آواره کردن فلسطینی ها از منازلشان، تلاش می کند.

نهاد نظارتی "هم اکنون صلح" ماه گذشته در گزارشی اعلام کرد در حدفاصل سال های 1991 تا 2018، از 57 هزار و 737 باب واحد مسکونی که مجوز ساخت در بیت المقدس را داشتند، فقط  5/16 درصد به فلسطینی ها اختصاص داشت. 

در مقابل، 8/38 درصد (یعنی 21 هزار و 834 واحد مسکونی) مجوز ساخت در شهرک های صهیونیستی را در بیت المقدس شرقی داشته اند. 

بت سلم می افزاید از زمان انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، ساخت و ساز شهرک نشینان اسرائیلی " به میزان چشمگیری افزایش" یافته است. میزان مجوز ساختمان سازی در این مناطق در سال های2017 تا 2018، در مقایسه با دوسال قبل از به قدرت رسیدن ترامپ، 58 درصد افزایش یافت.