مصری: بودجه 6‌ماه وقت کشور را می گیرد ولی 5درصد اقتصاد هم نیست

گروه اقتصادی الف،   3980231198

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس گفت: بودجه 6‌ماه وقت کشور را می گیرد ولی 5درصد اقتصاد هم نیست.

به گزارش فارس عبدالرضا مصری عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس عصر امروز در نشست جامعه اسلامی مدیران اظهار داشت: دو دیدگاه در کشور ما همیشه یتیز بوده و دیدگاه اول معتقد بوده هرچه دنبال کنیم دست آهنی و دستکش مخملی است و دیدگاه دوم هم بحث مذاکره و کدخدا را پیش می کشیدند و این دو نگاه کشور را از وحدت نظر دور کرد.

وی افزود: امروز متوجه شدیم نه اروپا و نه آمریکا و نه مذاکرات کلید مشکلات کشور و برون رفت از مشکلات نیست.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس با بیان اینکه هرچه درآمد داریم باید در حلقوم نظام اداری بریزیم اظهار داشت: کل دانمارک هشت هزار نفر کارمند دولت دارد و هر ششصد و هشاد و هفت نفر یک نفر دولتی است و در آمریکا هشتصدهزار کارمند دولتی دارد و هر 400نفر یک نفر از دولت حقوق می گیرد ولی ما در ایران 5میلیون نفر حقوق بگیر داریم و این یعنی از 16نفر یک نفر از دولت حقوق می گیرند.


وی ضمن بیان اینکه هرچه مواد اولیه خام از کشور صادر می کنیم ظرفیت تولید داخل را افزایش می دهد تاکید کرد: هرچه کشورهای همسایه ظرفیت خرید دارند و نمی توانند تولید کنند ظرفیتی برای ماست که نمی توانیم به آن برسیم.

وی با بیان اینکه 60درصد واحدهای صنعتی ما بسته است تصریح کرد: اینها همه ظرفیتی است که می تواند موجب رونق تولید شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس با اشاره به اینکه شش ماه در کشور همه درگیر بودجه هستیم اظهار داشت: بودجه دخل و خرج دولت و 5درصد اقتصاد هم نیست ولی تمام توجه مملکت به بودجه است در حالی که 2هزار هزار میلیارد تومان پول سرگردان ناشی از نقدینگی در کشور داریم.

وی با بیان اینکه الان بجای تولید واردات ارج و قرب دارد و تا زمانی که واردات قرب دارد تولید رونق نمی یابد خاطرنشان کرد: این سلاطین سکه و ارز و موز و شکر و پوشاک که اخیرا پیدا کرده ایم همه وارداتی هستند و همه استفاده از رانت داخلی ارزی است که خودمان درست کرده ایم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس افزود: تولید کننده کابل دوسال قبل در زلزله در کارخانه اش را باز کرده و برق تمام منطقه را تامین کرده ولی دوسال است نمی تواند به پول خود برسد ولی این در حالیست که تولیدکننده کابل خارجی به پول خود بصورت تقی رسیده است. با این شرایط تولید رونق می گیرد؟