توصیه‌های مهم تغذیه‌ای برای روزه‌داران

گروه ویدئو الف،   3980216017

روزه‌داری در ماه مبارک رمضان بویژه در سال‌هایی که این ماه با ایام گرم سال مقارن می‌شود، نیازمند رعایت برخی نکات مهم تغذیه‌ای است تا روزه‌داران ضمن بهره‌گیری از فضیلت‌های این ماه مبارک، بتوانند از برخی آسیب‌های جسمی احتمالی جلوگیری کنند. پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزه‌داران در فاصله افطار تا سحر آب مورد نیاز بدن خود را تأمین کنند و از خوردن غذاهای چرب و پرنمک بپرهیزند.