ارتباط جراحی سینه با سرطان

گروه سلامت الف،   3971204235

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی گفت: برای انجام جراحی پلاستیک سینه به تبلیغات غیرمجاز فضای مجازی اعتماد نکنید.

حامد باطنی نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی و فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: جراحی پلاستیک سینه با اهدافی مختلف به منظور زیبایی یا بازسازی یا جنبه‌های عملکردی انجام می‌گیرد؛ در قسمت زیبایی امکان تغییر سایز یا موقعیت بافت سینه و تصحیح بدشکلی‌ها و ناهمواری‌های وجود دارد.

وی بیان کرد: در باسازی‌، بیشتر ساخت بافتِ از دست رفته مانند جراحی پس از بدخیمی سینه، یا نقایص خلقتی مادرزادی مد نظر قرار می‌گیرد؛ در این بین در صورتی که جراحی سینه با تکنیک مناسب و توسط افراد آموزش دیده انجام شود معمولا نتایج بسیار خوب و راضی کننده‌ برای بیمار به همراه خواهد داشت.


باطنی ادامه داد: متاسفانه گاهی ملاحظه می‌شود که افراد غیرحرفه‌ای در این زمینه وارد می‌شوند و نتایج نامناسب بدست می‌آید که به نارضایتی بیماران منجر می‌شود.

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی افزود: توصیه انجمن به بیماران این است که برای انجام چنین جراحی‌ها به تبلیغات غیرمجاز فضای مجازی اعتماد نکرده و سعی شود اطلاعات مورد نیاز را از مبادی قانونی مانند وب سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران یا وب سایت نظام پزشکی تهیه کنند.

وی تشریح کرد: جراحی سینه با توجه به جنبه عملکردی این عضو باید طوری طراحی شود تا کمترین تغییر در توانایی شیردهی و قابلیت حس سینه ایجاد شود.


نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی یادآوری کرد: گاهی در منابع غیر علمی باور عمومی مشاهده می‌شود که ارتباط بین جراحی زیبایی سینه و بروز بیماری بدخیم سرطانی را عنوان می‌کند؛ باید دانست که جراحی سینه ممکن است به بروز زخم‌های مزمن، ناراحتی موضعی یا توده دردناک منجر شود، اما سبب ایجاد سرطان سینه نخواهد شد.